Arhive Lunare: Februarie 2015

 1. 5 idei de amenajare a gradinii primavara

  5 idei de amenajare a gradinii primavara

  Primăvara se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă nu doar că ne vom bucura mai mult de razele soarelui ci și că ne vom relua activitățile de grădinărit. O schimbare e mereu binevenită când vine vorba de grădină, de aceea ne-am gândit să-ți oferim 5 idei amenajare grădină care să te inspire și să te ajute să o transformi. Vei stârni admirația vecinilor și oaspeților- poate chiar te vor ruga să îi ajuți și pe ei cu grădina lor.

  Idei amenajare gradina care vor schimba total aspectul grădinii tale

  #1.  Folosește plante pitice

  Plantele pitice formează un covor de flori frumoase și vesele. Alege culori diferite, care să iasa în evidență și să îți scoată grădina din anonimat. Poți să te joci cu modele și forme și să-ți creezi covorașul de flori pe care îl dorești. Nu te îngrijora cu privire la udatul acestora, poți folosi o

  Citeste mai departe »
 2. Cum influenteaza o mulgatoare vaci productivitatea de lapte

  Cum influenteaza o mulgatoare vaci productivitatea de lapte

  Se spune că o văcuță fericită e o văcuță care dă mult lapte. Dar cum te poți asigura tu că văcuțele din ferma ta nu sunt stresate? Răspunsul este simplu: le oferi condițiile de care au nevoie și folosești o mulgatoare vaci. Datorită mulgătorii, văcuțele se obișnuiesc cu un program de muls care nu le suprasolicită și nici nu le stresează. O mulgatoare vaci aduce cu sine multe beneficii pentru tine și ferma ta.  Economisești timp, bani, scapi de o sarcină în plus sau nu plătești muncitorii care ar fi trebuit să se ocupe de asta.

  În plus, o mulgătoare vaci crește productivitatea de lapte!

  Cum influențează o mulgatoare vaci productivitatea văcuțelor?

  1. Reduce stresul

  O mulgatoare vaci reduce stresul prin care vacile tre

  Citeste mai departe »
 3. Descoperă brandul Loncin

  Descoperă brandul Loncin

  Loncin este unul dintre cele mai prestigioase branduri la nivel mondial. Originar din China, brandul Loncin a avut parte de o evoluție frumoasă, oferind produse inovative, de calitate și în conformitate cu exigențele pieței. Înființat în 1993, Loncin s-a stabilit treptat pe piața mondială drept unul dintre cei mai de încredere producători și furnizori de motoare și echipamente de uz casnic și profesional.

  Ce produce Loncin?

  Inițial erau produse motoare de motociclete, însă în prezent Loncin are trei tipuri de produse integrate: motociclete, motoare de motociclete și produse mecanice de uz general.

  Începând cu 2012- moment ce a marcat pătrunderea pe bursa de la Shanghai- compania a intrat într-un nou stadiu de dezvoltare. Acordă atenție sporită dezvoltării produselor cu emisie redusă de carbon, implicându-se activ în căutarea de soluții eficiente la problemele actuale și în colectarea tehnologiei pentru vehicule dinamice și electrice. Se pune ac

  Citeste mai departe »
 4. Freze de zapada pentru o iarnă fara griji!

  Freze de zapada pentru o iarnă fara griji!

  Prima zăpadă este mereu un motiv de bucurie. Însă a doua, a treia sau a zecea aduc în loc de bucurie multă muncă pentru tine.Trebuie să te ocupi și de deszăpezire, pe lângă sarcinile tale zilnice. Curățarea aleilor, drumurilor de acces, parcărilor sau curților îți strică buna dispoziție și te extenuează. Soluția la problema asta sunt frezele de zăpadă, cu ajutorul cărora vei putea să deszăpezești cu ușurință și într-un timp scurt.

  Cum alegi freza potrivită?

  Există o varietate mare de modele de freze de zapada, de aceea este posibil să îți fie greu să alegi un model potrivit. Trebuie să ții cont de câțiva factori înainte de a lua o decizie:

  Freză cu o treaptă de evacuare sau două?

  Pentru a putea alege, trebuie să știi diferențele între cele două modele de freze de zapada: Freza cu o treaptă de evacuare are un sfredel din metal sau cauciuc, care se învărte foarte repede, aruncând zăpada în ejector. Sfredelul ar

  Citeste mai departe »
 5. De ce să alegi motocultoare SEP?

  De ce să alegi motocultoare SEP?

  Atunci când cauți motocultoare de vanzare, primești o mulțime de rezultate cu o mulțime de motocultoare. Unele de calitate, altele mai puțin, unele ieftine, altele puțin mai scumpe. Procesul de alegere al motocultorului poate dura foarte mult și din cauza faptului că trebuie să ții cont de buget, de suprafața de teren pe care o vei lucra și de nevoile tale agricole. Deși gama este variată, este mai bine să alegi un brand de încredere, recunoscut de specialiști și recomandat de către aceștia.

  Adesea însă ești atras de un motocultor ieftin care nu este neapărat de calitate. De dragul economiei poți ajunge să cumperi un motocultor care mai mult se va strica decât va funcționa și care îți va cauza cheltuieli suplimentare pentru reparații. Pentru a nu ajunge în astfel de situații este mai bine să te ghidezi după vechea zicală românească ”dai un ban dar stai în față”.

  Motive să alegi motocultoare SEP

  SEP este un brand italia

  Citeste mai departe »
 6. Freza pentru zapada potrivita pentru munte

  Freza pentru zapada potrivita pentru munte

  Iarna la munte este extrem de frumoasă, însă poate fi și anevoioasă, mai ales când ai de-a face cu multă zăpadă. Accesul în curte sau pe alee este îngreunat și trebuie să te chinui pentru a da zăpada la o parte. O freza pentru zapada te poate scăpa de acest calvar și te poate ajuta să te bucuri din nou de iarnă, fără a o considera o pacoste pentru tine și gospodăria ta. Poți considera o freza pentru zapada o investiție pe termen lung, care te va ajuta să înfrunți iarna de la munte.

  Însă pentru a face o investiție bună, este important să ții cont de câteva criterii înainte de a alege o freza pentru zapada potrivită pentru nevoile tale.

  De ce trebuie să ții cont când alegi o freza pentru zapada?

  Dacă locuiești la munte, ai de-a face cu o cantitate mai mare de zăpadă iar freza de zăpadă trebuie să fie capabilă să funcționeze în astfel de condiții. Frezele de zăpadă au diferite dimensiuni și capacități de lucru, de aceea trebuie să

  Citeste mai departe »
 7. 3 motoare pentru masini agricole care iti vor resuscita utilajele

  3 motoare pentru masini agricole care iti vor resuscita utilajele

  Fiecare agricultor știe că activitatea lui agricolă depinde în bună măsură de folosirea unor masini agricole, care să îi ușureze munca dar și să eficientizeze procesul. Cu siguranță și tu te numeri printre ei. Pentru ca munca ta să nu fie întreruptă și pentru a se desfășura conform programului gândit de tine, știi că trebuie să acorzi atenție îngrijirii mașinilor agricole folosite, fie că este vorba de un tractor sau de un motocultor. Uneori, însă, mașinile agricole au probleme cu motorul și încep să funcționeze mai greu sau chiar deloc. Ce faci în astfel de situații?

   Resuscitezi masini agricole cu 3 motoare numai bune de pus la treabă.

  #1. Motorul Loncin 6,5 CP LC75 ( G200 F-B)

  Motorul Loncin LC75  îți poate aduce utilajele la vi

  Citeste mai departe »
 8. O-Mac sarbatoreste dragostea pentru agricultura cu super promotii!

  O-Mac sarbatoreste dragostea pentru agricultura cu super promotii!

  Dacă ne întrebi ce anume ne unește pe noi toți, îți vom răspunde răspicat: dragostea pentru agricultura. Ne dorim întotdeauna să îți oferim cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri.

  Din dragoste pentru agricultura ne propunem să îți punem la dispoziție tot ceea ce ai nevoie ca activitățile tale agricole să fie mai plăcute și eficiente.

  Mânați de dorința de a-ți face viața mai ușoară, am gândit pentru tine o nouă campanie cu promoții incredibile, la o gamă variată de produse.

  Tu trebuie doar să știi de ce anume ai nevoie pentru ca relația ta cu agricultura să înflorească precum pomii primăvara. După ce ți-ai dat seama ce-ți lipsește pentru a întâmpina noul sezon de muncă pregătit, e timpul să intri pe

  Citeste mai departe »
 9. Cand e momentul sa folosesti un generator curent electric

  Cand e momentul sa folosesti un generator curent electric

  Acolo unde există electricitate, ai de a face şi cu oscilaţii sau întreruperi de curent. Iar dacă apare oricare dintre cele două situaţii, descoperi şi soluţia: un generator curent electric. Ca orice aparat, acesta are utilităţi şi avantaje pe care s-ar putea să nu le ştii, înainte să îl cumperi. Deşi pot părea greu de utilizat şi zgomotoase, generatoarele nu te scot doar din întuneric, ci şi din situaţii în care poţi avea nevoie de ele, fără să îţi dai seama. Cu alte cuvinte, când, unde şi la ce la ce te poate ajuta un generator?

  ...Când vrei să fii prompt Evident, un generator curent electric are rolul de a te salva din situaţiile în care are loc o pană de curent. Atunci, poţi porni generatorul şi ai parte, din nou, de electricitate, în doar câteva minute.

  Citeste mai departe »