PROGRAMUL DE FIDELITATE "CLIENT O'MAC PREMIUM"

Dragi gospodari,

Va dam o veste buna! Pentru cei care se inumara printre gradinarii si fermierii care au ales utilajele O'MAC pentru proiectele lor si mai mult decat atat, acestia au devenit clienti premium activand conturile lor O'MAC. Din acest motiv demaram programul de fidelitate "CLIENT O'MAC PREMIUM" care acorda beneficii de servicii, promotii si oferte speciale. In afara de cei 5 ani garantie extinsa acordata utilajelor marca O'MAC, fiind clienti premium, primiti si cardul de fidelitate emis pe numele beneficiarului cu care clientii premium vor avea discount de 15% la orice achizitie de pe www.o-mac.ro sau din magazinele O'MAC, la produsele care nu sunt in alte oferte, iar de ziua de nastere primiti un discount de 25%!

Acum la activarea serviciilor Premium, dorim sa va oferim ocazia sa castigati unul din cele 3 VOUCHERE cu care va puteti achizitiona produsul/produsele O'MAC de care aveti nevoie in gospodarie, de pe www.o-mac.ro sau din magazinele O'MAC.

  • Voucherul 1 in valoare de 10 000 lei
  • Voucherul 2 in valoare de 5 000 lei
  • Voucherul 3 in valoare de 3 000 lei

Ce trebuie facut?

  1. Asigurati-va ca urmariti si apreciati contul de Facebook O'MAC si contul de Comunitate O'MAC (apreciaza si urmareste), contul de Instagram O'MAC si contul de Youtube O'MAC.
  2. Distribuiti postarea de pe paginile de social media de facebook si instagram care va fi postata pe data de 14 aprilie 2023
  3. In data de 29 aprilie vom extrage din lista de clienti fideli numele celor 3 castigatori care va fi transmisa live pe paginile de socializare. Poti fi chiar tu!

Descoperiti regulamentul campaniei de fidelitate "CLIENT O'MAC PREMIUM" accesand: www.o-mac.ro/program-client-premium