Blog

 1. Curatarea si igienizarea gospodariei primavara

  Curatarea si igienizarea gospodariei primavara

  Curățenia de primăvară este extrem de importantă, mai ales când trecem prin perioade cu schimbări climatice sau în care suntem expuși la situații care ne-ar putea pune în primejdie starea de sănătate.

  Pentru a putea preveni și combate infestarea cu viruși, microbi sau bacterii dăunătoare a mediului în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, este recomandată igienizarea periodică a spațiilor cu substanțe profesionale de curățare a suprafețelor, obiectelor și echipamentelor. Utilizând metode profesionale de curățare, se poate asigura o decontaminare de aproximativ 95% a spațiilor în care locuim.

  Pentru o curățenie eficientă și amănunțită sunt necesare soluții și dezinfectanți profesionali, cât și echipament și utilaje adecvate.

  Citeste mai departe »
 2. Concurs Vestitorul primaverii

  Concurs Vestitorul primaverii
  REGULAMENT CONCURS Alege O-Mac si castiga un motocultor cu o remorca plina cu flori! In perioada 02.03.2020 - 14.04.2020, orice produs cu motor in valoare de minim 300 Ron achizitionat online de pe o-mac.ro te inscrie automat in concurs. Te poti inscrie la concurs si la sediul O-Mac din Pitesti, daca achizitionezi un utilaj cu caracteristicile mentionate. Succes!
  Citeste mai departe »
 3. Tipurile de sol și pregătirea terenului de cultivat primăvara

  Tipurile de sol și pregătirea terenului de cultivat primăvara

  Solul bine prelucrat reprezintă fundamentul oricărui proiect de grădinărit. Orice grădină, de flori sau legume, necesită pământ bogat și bine drenat, pregătit să susțină creșterea sănătoasă a plantelor. Solul asigură condiții vitale stabile, fiind cel mai populat mediu de viață.

  Citeste mai departe »
 4. Când și cum se face tăierea pomilor fructiferi: Ghid complet

  Când și cum se face tăierea pomilor fructiferi: Ghid complet

  Pentru a avea pomi roditori și sănătoși este foarte important să îi îngrijești corespunzător. Descoperă ghidul complet despre tăierea pomilor fructiferi și află de ce această lucrare este esențială pentru a te bucura de o grădină frumoasă și sănătoasă.

  Citeste mai departe »
 5. REGULAMENT CONCURS

  REGULAMENT CONCURS

  Participă la concursul Impreună suntem de neoprit și câștigă o drujbă O-Mac 2500 pe care o poți folosi la tăierea pomilor primăvara aceasta. Arată-ne care este utilajul tău de încredere în gospodărie într-un comentariu pe contul de facebook sau instagram O-Mac. Nu uita sa ne oferi un Like sau Follow. Succes!

  Citeste mai departe »
 6. Cum ai grijă de păsările din ogradă pe timp de iarnă?

  Cum ai grijă de păsările din ogradă pe timp de iarnă?

  În aproape toate gospodăriile din mediul rural există păsări de curte, crescute atât pentru ouă cât și pentru carne. Păsările de curte sunt în general foarte ușor de întreținut, însă au nevoie de mai multă atenție în perioadele din an cu temperaturi extreme.

  Citeste mai departe »
 7. Pregatiri de primavara in gradina

  Pregatiri de primavara in gradina

  Nu mai este mult și ne vom putea bucura din nou de parfumul florilor de primăvară, de frumusețea arbuștilor și pomilor din ogradă si de verdele proaspăt al ierbii. Primăvara vine întotdeauna cu energie și proiecte pentru grădina perfectă.

  În această perioadă, trebuie să punem pe hârtie planul pentru activitățile de primăvară și să ne ocupăm de câteva lucrări pregătitoare.


  Cu cât grădina este mai mare, cu atât vei avea nevoie de mai multe unelte. Așadar, indiferent dacă vorbim despre drujbe, foarfeci, utilaje de prelucrat solul sau unelte tradiționale, acestea trebuie să fie inventariate cu atenție. 
  Verifică dacă acestea sunt într-o stare bună și întocmește o listă cu uneltele care necesită reparații sau care trebuie să fie înlocuite. De asemenea, este cel mai bun moment pentru alegerea și achiziționarea unor utilaje noi, care să te ajute să eficientizezi munca în gospodărie.

  Citeste mai departe »
 8. Programul de lucru in perioada sarbatorilor 2019-2020

  In perioada 24.12.2019 - 05.01.2020 S.C. O-Mac Padure&Gradina are activitatea inchisa, iar comenzile online efectuate in aceasta perioada vor incepe a fi procesate din 06.01.2020.

  Programul de lucru incepand cu 06.01.2020 este de Luni pana Vineri intre 08:30 - 17:00, Sambata intre 08:30 - 13:00, Duminica inchis. Comenzile online sunt procesate in aceleasi intervale de lucru.

  Multumim tuturor!

  Sarbatori fericite si un an nou imbelsugat!

  Citeste mai departe »
 9. Clarificare Manuale de utilizare generatoare electrice

  Clarificări cu privire la reprezentările grafice din manualele de utilizare ale generatoarelor de electricitate.

  Citeste mai departe »
 10. Cum obții pesticide organice și îngrășăminte naturale în grădina ta

  Cum obții pesticide organice și îngrășăminte naturale în grădina ta

  Dragul nostru gospodar, Pentru din ce în ce mai mulți agricultori, a devenit un lucru de bază folosirea materialelor naturale în culturile lor de legume și fructe. Fie că e vorba de pesticide organice sau îngrășăminte naturale, acestea aduc aportul necesar de nutrienți, apără plantele împotriva dăunătorilor și îți asigură o cultură sănătoasă pe tot parcursul anului. Ai studiat vreodată etichetele pesticidelor și insecticidelor existente pe piață? Cu siguranță vei găsi pe acestea cel puțin trei tipuri de ingrediente chimice care pot dăuna plantelor din grădina ta dar și celor care le consumă. De aceea, există metode la îndemâna ta prin care poți să-ți faci propriile pesticide organice din ingrediente pe care le găsești acasă sau în comerț. Ele te vor ajuta în continuare să scapi de dăunători dar nu vor afecta sănătatea ta și nici a pl

  Citeste mai departe »