Sfaturi utile O'MAC: pentru specialiști și amatori

 1. PROGRAMUL DE FIDELITATE "CLIENT O'MAC PREMIUM"

  PROGRAMUL DE FIDELITATE "CLIENT O'MAC PREMIUM"

  Dragi gospodari,

  Va dam o veste buna! Pentru cei care se inumara printre gradinarii si fermierii care au ales utilajele O'MAC pentru proiectele lor si mai mult decat atat, acestia au devenit clienti premium activand conturile lor O'MAC. Din acest motiv demaram programul de fidelitate "CLIENT O'MAC PREMIUM" care acorda beneficii de servicii, promotii si oferte speciale. In afara de cei 5 ani garantie extinsa acordata utilajelor marca O'MAC, fiind clienti premium, primiti si cardul de fidelitate emis pe numele beneficiarului cu care clientii premium vor avea discount de 15% la orice achizitie de pe www.o-mac.ro sau din magazinele O'MAC, la produsele care nu sunt in alte oferte, iar de ziua de nastere primiti un discount de 25%!

  Acum la activarea serviciilor Premium, dorim sa va oferim ocazia sa castigati unul din cele 3 VOUCHERE cu care va puteti achizitiona produsul/produsele O'MAC de

  Citeste mai mult
 2. Deții EGLD sau BITCOIN? Acum poți investi în utilaje agricole!

  Deții EGLD sau BITCOIN? Acum poți investi în utilaje agricole!

  Suntem primul importator românesc de produse agricole care sparge gheața și intră în piața cripto.

  Hai să fim realiști. De câte ori ai auzit în jurul tău de criptomonede în ultima perioadă? Probabil că în fiecare zi. Știi ce înseamnă asta, nu? Că vorbim despre un subiect de actualitate la nivel mondial și care va rămâne în continuare pe buzele multora.

  Am vrut să fim în tendințele tranzacțiilor digitale. Și iată-ne. Am implementat pentru tine plata prin intermediul criptomonedelor. Dacă până acum puteai cumpăra motocultivatorul de care aveai nevoie prin plata ramburs sau cu cardul, a venit momentul pentru un pas înainte.

  Deții criptomonede și vrei să le investești într-un produs pentru viitor? Dotează-ți magazia cu utilajele potrivite și dă startul unui business în agricultură care să-ți aducă o sursă de venit.

  Deții un teren și vrei să pornești o afacere? Achiziționează uti

  Citeste mai mult
 3. Care este diferenta dintre un motofierastrau ieftin si unul scump?

  Care este diferenta dintre un motofierastrau ieftin si unul scump?

  Acest articol, publicat inițial în 6.11.2014, este revizuit periodic de echipa editorială O'Mac pentru a-ți oferi informații de actualitate.

  O gospodărie înseamnă atât grija faţă de spaţiul din interiorul casei, cât şi administrarea curţii şi, eventual, a terenului aferent. De aceea, putem spune că un motofierăstrău este acel utilaj de care te vei folosi, cu siguranţă, pe termen lung. Adesea, vei avea nevoie să tai lemnele depozitate în curte pentru a încălzi locuinţa, să amenajezi o masă ori un set de băncuţe pentru a face şederea în curte cât mai confortabilă şi nu numai.

  Un motofierăstrău îţi poate fi necesar atunci când ai organizat o activitate de renovare sau alte modificări prin curte, ai de tăiat copaci pe terenul tău sau te poţi trezi că trebuie să repari sau să improvizezi ceva urgent. În situaţia cea din urmă este foarte probabil să nu ai timp la dispoziţie, ca să te poţi documenta pe internet despre viitorul tău utilaj. Sau poţi găsi informaţii

  Citeste mai mult
 4. Motosapă sau motocultor? De ce ai nevoie pentru gospodăria ta?

  Motosapă sau motocultor? De ce ai nevoie pentru gospodăria ta?

  Dragul nostru gospodar, noile utilaje destinate agriculturii sau îngrijirii gospodăriei tale îți dau bătăi de cap? Multe dintre produsele apărute în ultimii ani care încep cu „moto” au scopul de a ușura munca celor care își lucrează singuri pământul prin intermediul motorizării.

  Automatizarea echipamentelor vine în sprijinul începătorilor și experților în ceea ce privește cultivarea pământurilor deținute. Totodată, fie că ești agricultor sau grădinar, utilizarea produselor care contribuie semnificativ la reducerea efortului tău fizic reprezintă un avantaj de care te poți folosi oricând. Așadar de ce să nu lași utilajele să muncească pentru tine? Încă așteptăm „robotul agricultor”, însă până atunci îți poți ușura munca profitând din plin de evoluția tehnologiei. A venit timpul să devii un gospodar modern. În acest sens, află în continuare de ce o motosapă este diferită de un motocultor.

  Diferențele principale între motosapă și motocultor

  Citeste mai mult
 5. Cand este recomandat un aspirator frunze

  Cand este recomandat un aspirator frunze

  Un aspirator frunze a devenit instrumentul de care depinzi pentru a-ţi curăţa curtea astfel încât să nu pierzi prea mult timp măturând sau strângând semnele anotimpului. Aspiratorul şi refulatorul sunt utilaje de tipul multifuncţional, uşor de manevrat şi eficiente, atât pentru frunze, cât şi în cazul resturilor din grădină. Acestea nu au nevoie de un specialist pentru a fi folosite, ci doar de atenţia ta..

  Aceasta este o perioadă în care un aspirator pentru frunze îşi arată utilitatea. Însă, întrebarea este: când mai poate fi folosit un astfel de utilaj?

  La ce te ajută un aspirator frunze

  Aspiratorul pentru frunze este utilajul care te ajută exact la acţiunea despre care îi vorbeşte numele: să aspiri frunze şi resturi uşoare de pe pământ. Deja primele dintre ele cad într-o cantitate mare, iar aspiratorul este necesar. Unele modele au opţiunea de refulator al frunzelor.

  Citeste mai mult
 6. Cum alegi plugul pentru aratura perfecta

  Cum alegi plugul pentru aratura perfecta

  Una dintre cele mai importante activități din acest început de toamnă este aratul. Pentru a ne ajuta singuri în acest demers, este necesar să știm ce unelte ne sunt de folos și cum să le folosim în cel mai eficient mod.

  Când vorbim despre arat, plugul este instrumentul de lucru de care avem cea mai mare nevoie. Există diverse tipuri de pluguri, pentru tractoare sau pentru motocultoare, important e să știi la ce te poate ajuta fiecare.

  Citind mai departe, vei afla lucruri utile, precum:

  • în ce constă procesul arăturii
  Citeste mai mult
 7. 3 motive sa folosesti o mulgatoare de vaci

  3 motive sa folosesti o mulgatoare de vaci

  Gospodăria sau ferma ta este un spaţiu care are nevoie de o atenţie continuă. Dacă deţii animale sau păsări, atunci ştii deja că trebuie să le îngrijeşti zilnic. Pe perioada iernii, acest aspect sporeşte, pentru că vitele necesită un adăpost călduros într-un grajd amenajat. Producţia de lapte a vitelor continuă şi în anotimpul friguros, aşa că tu poţi fie să alegi o mulgătoare electrică rapidă, fie să te echipezi pentru muls şi să îţi ocupi în agendă intervalul orar în care vei „culege” producţia de lapte. Timpul în care te ocupi de vaci poate creşte, în cazul mulgerii manuale, proporţional cu numărul de vite pe care îl deţii.

  Factorii în funcție de care poți alege o mulgătoare de vaci variază de la avantajul utilajelor de a-ţi economisi timpul, până la faptul că ferma ta este în curs de dezvoltare şi necesită echipamente care

  Citeste mai mult
 8. Sfaturi pentru parcelarea gradinii de legume

  Sfaturi pentru parcelarea gradinii de legume

  Dacă vrei să ai o grădină rodnică, din care să-ți faci aprovizionarea cu legume delicioase, atunci ar trebui să iei în considerare parcelarea grădinii tale, pentru recolte bogate și legume gustoase. Parcelarea grădinii de legume este un pas important pentru recolta ta, iar primăvara este momentul perfect pentru a face acest pas.

  Ce este parcelarea grădinii?

  O parcelă reprezintă un segment de pământ din grădina ta, care te ajută să verifici și să controlezi legumele, indiferent de mărimea grădinii- practic îți este mai ușor să observi evoluția legumelor. Există diferite modele de parcele, pe care le alegi în funcție de nevoile și preferințele tale. În mod obișnuit, o parcelă are formă pătrată sau dreptunghiulară și le poți realiza fie manual, fie mecanic cu ajutorul unui motocultor cu

  Citeste mai mult
 9. 3 moduri de amenajare a unei gradini cu flori

  3 moduri de amenajare a unei gradini cu flori

  Am auzit multă lume spunând că locul cel mai drag din propria curte este grădina cu flori. Înțelegem perfect perfect sentimentul. Nimic nu se compară cu o după-amiază senină la tine în curte, printre florile pe care le îngrijești cu atâta grijă, alături de prieteni și familie. Să nu mai amintim de priveliștea care îți bucură privirea în fiecare dimineață. Ceva de vis! Tocmai din acest motiv ne-am propus să discutăm astăzi despre diverse moduri de amenajare pentru grădinile cu flori. Precizăm de la început că am luat în calcul grădinile cu flori de dimensiuni mici și medii.

  Prin urmare, dacă nu ești mulțumit de cum arată zona cu flori din curte sau dacă nu ai reușit încă să-ți amenajezi propria grădină, în continuare îți prezint câteva sugestii.

   

  Grădina cu flori abundentă

  Citeste mai mult
 10. 5 avantaje ale unui generator curent

  5 avantaje ale unui generator curent

  O gospodărie implică mai multe aparate electrice, mâncare ţinută în frigidere şi în unele cazuri, o centrală cu un hidrofor electric. Iar oriunde pot avea loc întreruperi de curent, anunţate sau nu. De aceea, un generator curent este o investiţie pe care poţi să o consideri necesară pentru casa şi grădina ta.

  Este posibil să nu ai prea multe informaţii despre ce implică un generator curent, cum poate fi folosit şi cum alimentează aparatura cu electricitate.

  Îţi oferim, mai jos, cinci motive pentru care un generator curent este atât necesar, cât şi adaptabil nevoilor şi gospodăriei tale. Dacă, din contră, ai o clădire de birouri sau o fabrică, poţi să apelezi la modele mai puternice de generator curent.

  Avantajele unui generator curent

  1. Nu afectează a

  Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat