Stimați clienți,
Pentru că vindem produse de folosință îndelungată, știm la ce se așteaptă oamenii, și pe bună dreptate: cumpărarea nu e doar o tranzacție ce se încheie cu achiziții, e o relație pe care trebuie s-o meriți, produsul având o viață de care trebuie avut grijă.
După ce am încheiat vânzarea, noi știm că suntem abia la jumătata drumului.
Pentru că înțelegem profund nevoile gospodarilor, venim în ajutorul lor cu garanție de 5 ani.
Garanția oferită de O’MAC pentru toți clienții este de 2 ani de zile pentru persoane fizice.
Extragaranția este oferită doar persoanelor fizice, este opțională și beneficiază de ea doar dacă urmează procedura de acordare a extragaranției care include înregistrarea produsului în termen de 30 de zile de la data achiziționării.

TERMENII ȘI CONDIȚIILE PROGRAMULUI "5 Ani Garanție"

Regulamentul aferent Programului „5 Ani Garanție”

Regulamentul Campaniei pentru desfășurarea Programului („Regulamentul”) adresat exclusiv Titularilor de carduri “Client O’MAC Premium” emise de O’MAC.
Programul de fidelitate se aplică clienților înscriși în campania „5 Ani Extra-Garanție” desfășurat de O’MAC prin emiterea unui card de fidelitate cu durată nedeterminată.

Organizatorul programului de fidelitate are dreptul să hotărască în orice moment încetarea sau modificarea termenilor și condițiilor.

Produsele noastre de folosința îndelungată cu o durată de utilizare de peste 2 ani beneficiază de extra-garanția comercială de până la 5 ani
în condițiile de mai jos:

- Extra-Garanția Comerciala este oferită doar persoanelor fizice și este opțională pentru aceștia, beneficiind de ea doar dacă se urmează Procedura de acordare a extra-garanției care include înregistrarea produsului pe o-mac.ro/garantiamea în termen de 30 de zile de la data achiziționării produsului. - Extra-Garanția comercială este acordată doar produselor folosite în mod corect de către consumatori, conform scopului specificat și nu se aplică pentru componente și accesorii, ale căror uzuri sunt considerate normale în urma utilizării; - Extra-Garanția comercială este oferită doar produselor care respectă Condițiile de extra-garanție comercială O-MAC, disponibile în "Cartea Service 5 ani", care este disponibilă prin înregistrare pe site-ul o-mac.ro/garantiamea

Produse participante Extra-garanției

Extra-garantia se aplica doar pentru produsele din brandul O'MAC din urmatoarele categorii: Motocultoare, Motocoase, Atomizore, Drujbe, Masini de tuns gazon, Generatoare, Motopompe, Motoburghie, Trimmere, Prese de Ulei, Aspiratoare & Suflante, Mulgatoare pentru vaci si Moara.
Nu se aplica categoriei speciale de produse vandute ca resigilate sau accesoriilor produselor indiferent de categoria din care fac parte.
Pentru piesele de schimb, consumabile sau accesorii, garanţia se acordă doar în cazul în care acestea au fost montate într-un centru autorizat de către SC O-MAC PADURE & GRADINA SRL. Piesele de schimb beneficiază de garanţie pe o perioadă de 6 luni de la data cumpărării.
În cadrul termenului de garanţie, O-MAC suportă toate costurile privind repararea sau înlocuirea pieselor de schimb defecte care fac obiectul garantiei, mai puţin consumabilele şi accesoriile produselor, cu excepţia cazului în care acestea prezintă vicii ascunse.

 

Participarea la programul "5 Ani Garanție" presupune acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

O'MAC acţionează în calitate de operator al datelor personale introduse în programul "5 Ani Garanție". Odată înscris veți beneficia de următoarele avantaje:

  • 🗸 Primești oferte exclusive, vouchere personalizate, sfaturi și recomandări​ în cadrul campaniilor organizate ulterior
  • 🗸 Odată cu validarea datelor introduse garanția comercială legală de 2 ani se va extinde la 5 ani oferți de O'MAC
  • 🗸 Garanția că produsul achiziționat este de îndelungată folosire