Despre noi

Profesioniștii îți deschid ușa! De intrat, intri singur!

O-Mac.ro este brandul societății comerciale O-Mac Pădure & Grădina SRL. Societatea a fost înființată în anul 2004 din dorința de a oferi o alternativă pentru consumatori la produsele deja existente pe piață, luând în calcul calitatea acestora dar mai important, prețul cu care aceste produse pentru microagricultură se comercializau și pentru a oferi o nouă abordare și o consiliere în același timp, celor care intr-adevăr aveau nevoie de asemenea produse, pentru îmbunătățirea lucrărilor efectuate, creșterea standardului de calitate și nu în ultimul rând diminuarea efortului fizic.

Suntem importatori în România și reprezentanți exclusiv asupra brandurilor comercializate pentru opt mari concerne atât din Europa cât și din Asia, Australia sau Statele Unite ale Americii. Printre brandurile comercializate amintim: Stiga, Alpina, Castelgarden, Castor, Prorun, SEP, Loncin, Blount – Carlton, Archer, Apollo, Kasei, Dongfeng.

Printre categoriile de produsele comercializate, exclusiv în România, prin intermediul companiei noastre, amintim: motocultoare Loncin, Apollo, SEP; atomizoare Apollo, Kasei; motocoase de umăr Stiga, Alpina, Castor, Kasei; mașini de tuns gazonul Stiga, Alpina Castelgarden; tractorașe pentru tuns gazonul Stiga, Alpina Club Garden; raidere și accesorii pentru raidere Stiga fabricate exclusiv în Suedia; motocoase pe roți cu bară frontală Stiga, Castelgarden, SEP, Maestral; motoferăstraie cu motor termic și electric Stiga, Alpina, Castor, motopompe pentru apă cu motor termic Loncin; freze pentru zăpadă Stiga și Apollo, tractoare agricole și rutiere Dongfeng, accesorii și consumabile Stiga, Carlton și Archer pentru toată gama de produse comercializate, precum și pentru celelalte produse similare de pe piață.

Funcționăm cu un număr de 34 de angajați, având in prezent o rețea de 180 de distribuitori în România; un număr de patru reprezentanțe proprii in: Pitești, Deva, Alba-Iulia, Drobeta Turnu-Severin, patru reprezentanți de vânzări regionali, precum si un segment dedicat de vânzare în regim DIY.

Având o experienţă de peste 12 ani în comercializarea şi repararea produselor pentru casă și grădină, echipa O-Mac este întradevăr una profesionistă. Reprezentanții O-Mac au fost mereu alături de clienţii lor, oferindu-le suportul tehnic necesar în utilizarea produselor achiziţionate dar şi service pentru acestea, de fiecare dată când a fost nevoie. Suntem dornici să ajutăm fiecare client să se bucure cât mai mult de produsele achiziţionate şi să obţină rezultatele dorite în lucrările sale agricole.

Datorită cerințelor din piață și a capacității colective de organizare am reușit întotdeauna să fim alături de clienții noști atât în ceea ce privește gama variată de produse comercializate cât și raportul Calitate-Preț, acordând o importanță deosebită acestui factor, pentru că a fost, este și va rămâne determinant în poziționarea companiei noastre pe piața de profil din România.

Dacă în anul 2010 compania noastră cu cele două societăți a înregistrat o cifră de afaceri de 4,5 milioane Euro, în anul 2011 această cifră a fost de 6,5 milioane Euro, iar în anul 2012 pe fondul unei contracții temporare, cifra de afaceri s-a ridicat la 6.1 milioane Euro în condițiile unui mediu de afaceri din ce in ce mai agresiv și o concurență acerbă în ceea ce privește oferta de produse existența pe piață, chiar dacă discutăm de piață liberă sau de firmele consacrate.


Stocurile de marfă reprezintă principalul nostru atuu în activitatea desfășurată, pentru că, an de an, acesta s-a majorat ajungând să discutăm la sfârșitul lunii Iunie 2013 de o valoare de 4.6 milioane Euro achitată în integralitate.
Rezultatele din piață arată că, pe cel puțin două planuri, suntem cei mai buni la momentul actual ținând cont de domeniul de activitate, de portofoliul de produse și de canalele de vânzări accesate în prezent, și anume:

1. gama utilajelor pentru microagricultură – motocultoare, motocoase de umăr, atomizoare, mașini de gazon și motopompe de apă;

2. gama tractoarelor pentru micro ferme și ne referim la tractoarele agricole și rutiere, pentru care din ianuarie 2008 și până în prezent am livrat către beneficiarii finali peste 1700 unități, acestea fiind achiziționate atât prin fonduri proprii cât și prin programe guvernamentale sau fonduri nerambursabile.

S.C. O-MAC PADURE & GRADINA S.R.L.
RO 16457220, J03/927/2004
Capital social: 380.000 Lei
Sediu: Str. Depozitelor Nr.27, Pitesti, Arges
Cont Bancar: RO26 RZBR 0000 0600 0476 9221
Raiffeisen Bank, Suc. Pitesti 2
Tel: +40 0248 211377 Fax: +40 0248 610193
Email: comenzi@o-mac.ro
Notificare ANSPDCP: 31195/26.03.2014
Marca inregistrata cu Nr. Depozit: M 2010-08348


De asemenea, încă de la înființare, ca entitate de sine stătătoare, compania noastră nu a recurs la nici o modalitate de creditare sau împrumut bancar, cu respectarea întocmai a scadentelor creanțelor bugetare si a obligațiilor de plată către furnizori. Pentru a satisface toate necesitățile clienților noștri încercăm alături de partenerii noștri să fim prezenți în cât mai multe locații cu potențial, alături de marii jucători de pe piața de retail din România, și de aceea orice parteneriat pe care îl stabilim considerăm că trebuie tratat cu maximum de seriozitate, trebuie să fie reciproc avantajos și de lungă durată. Aceste obiective se pot realiza doar printr-o colaborare deschisă bilaterala și de încredere.

Pentru viitor, considerăm că numele și imaginea pe care le-am dezvoltat, calitatea serviciilor și a personalului, precum și managementul companiei ne vor întări poziția pe care o avem pe piață, ne vor ține în strânsă legătură cu colaboratorii noștri, rămânând un furnizor de încredere pentru atenția, înțelegerea, angajamentul și respectul de care am dat și vom da dovadă.

Sloganul sub care compania noastră a reușit sa devină lider dominant acolo unde este prezentă este pe cât de simplu pe atât de eficient și ne obligă, în același timp, să privim într-o singură direcție, și anume cât mai sus: „Profesioniștii îți deschid ușa! De intrat, intri singur!”