De ce O-Mac.ro?

De ce?

Aceasta este întrebarea pe care o au foarte mulți clienți atunci când vor să cumpere un articol.

După multe căutări și explicații primite din partea unor specialiști, aceștia răsuflă ușurați pentru că au în sfârșit o motivație, un scop pentru care vor să cumpere un produs anume.

Când credeai că totul s-a sfârșit, afli că de fapt abia acum începe adevărata bătaie de cap:

De la cine cumpăr?

Nu contează că nu ai capitalul pentru investiție, un articol se poate cumpăra și în rate, fără dobândă și cu card bancar și chiar online, fără să mai fie nevoie să ieși din casă.

„Măcar atât pot face și eu!”, își spune fiecare client care, aflat la vârsta copilăriei în ale comerțului online, se bucură de acest privilegiu.

Însă, adevărata provocare este alegerea. Ne aflăm într-o societate inundată de produse de tot felul:

  • de la produse de calitate până la imitații ieftine,
  • de la produse de origine și care spun o poveste până la produse contrafăcute bine vopsite,
  • de la produse aparținând unor branduri de renume la adevărate bombe cu ceas,
  • de la produse care îndeplinesc TOATE cerințele de conformitate si reglementările impuse de noua orânduire europeană la produse necunoscute și ieftine.

Când ai nevoie de o piesă de schimb sau un service care să te ajute, abia atunci te trezești din visul numit piața de consum.

De ce O-Mac.ro?

Pe O-Mac.ro veți găsi produse aparținând unor brand-uri de renume internațional și de calitate în raport cu prețul pe care îl plătiți.

Pe O-Mac.ro primiți nu numai un produs, ci sunteți siguri de calitatea și durata de folosire a produselor, garantate prin certificări de calitate și omologate de instituții de prestigiu din Europa.

O-Mac.ro este primul site din România dedicat exclusiv atât clientului final, cât și partenerilor și colaboratorilor.

O-Mac.ro pune la dispoziția clienților o bază completa de date pentru identificarea pieselor de schimb, a consumabilelor și a accesoriilor, atât după desfașurătoare de produs cu scheme tehnice cât și cu fotografii reale cu acestea.

O-Mac.ro vă asigură 100% autenticitatea produselor și a calității acestora. Garanția este dată de faptul că pentru toate produsele pe care le găsiți în portofoliul nostru, NOI SUNTEM IMPORTATORI.

Echipa O-Mac.ro, timp de aproape 10 ani a reușit cu succes să aducă această activitate începută în Pitești la nivel național, cu peste 150 de parteneri și distribuitori, prin magazinele de desfacere și prezentare proprii.

Avem un portofoliu de produse care depășeste 6000 de repere unice.

Indiferent de alegerea pe care sunteți dispus să o faceți nu uitați deviza noastră: „Nu suntem singurii, dar suntem cei în care puteți avea încredere!”