TERMENII SI CONDITIILE PROGRAMULUI DE FIDELITATE
"CLIENT O’MAC PREMIUM"

(REGULAMENT CARDURI)

 

Programul de fidelitate se aplică clienților înscriși în campania „5 Ani Extra-Garanție” desfășurat de O’MAC prin emiterea unui card de fidelitate cu durată nedeterminată.

Vă rugăm să reveniți pe această pagină periodic deoarece pot fi efectuate periodic actualizări ai termenilor și condițiilor desfășurării programului “CLIENT O’MAC PREMIUM”.

Organizatorul programului de fidelitate are dreptul să hotărască în orice moment încetarea sau modificarea termenilor și condițiilor.
Înștiințarea referitoare la sfârșirea programului va fi afișată de o-mac.ro cu cel puțin 30 zile înainte de data încetării programului.

Utilizarea cardului de fidelitate se va face în conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Obținerea unui card „CLIENT O’MAC PREMIUM” se realizează prin înscrierea unui produs achiziționa, marca O’MAC și validarea înscrierii de către O’MAC. Orice persoană majoră, cu înscriere validată în campania “5 Ani Extra-Garanție” este eligibilă programului de fidelitate „CLIENT O’MAC PREMIUM”.

Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate, iar în cazul în care O’MAC va descoperi că pe numele aceleiași persoane există deschise mai multe carduri, urmează a le anula, anulând totodată și beneficiile oferite de cardul de fidelitate.

Cardul de fidelitate O’MAC este emis exclusiv de către O’MAC și poate fi folosit doar în magazinele O’MAC sau online pe www.o-mac.ro.

Utilizarea cardului de fidelitate se poate face numai de către titularul acestuia, care are obligația de a nu îl preda altor persoane și de a îl păstra în siguranță. Pentru a beneficia de avantajele programului de card de fidelitate, posesorul cardului trebuie îl să prezinte fizic în momentul viitoarei achiziții a produselor din magazinele O’MAC sau, în cazul achizițiilor prin magazinul online www.o-mac.ro, comunicarea numărului unic de identificare al cardului se realizează prin contact telefonic la Call-Center-ul O’MAC. Contactul Call-Center-ului O’MAC poate fi obținut accesând www.o-mac.ro/contact

Cardul de fidelitate „CLIENT O’MAC PREMIUM” nu este un instrument de plată.

Utilizarea cardului de fidelitate la achiziționarea produselor comercializate de O’MAC și obținerea de beneficii se va face cu respectarea următoarelor cerințe:

  • Cardul de fidelitate oferă o reduceri la achiziția de produse O’MAC.
  • Cuantumul reducerilor oferite de cardul “CLIENT O’MAC PREMIUM” este după cum urmează:
  • 15% reducere la achiziția de produse O’MAC
  • 25% reducere la achiziția de produse O’MAC în ziua în care titularul cardului își serbează ziua de naștere.
  • Produsele eligibile unei reduceri aplicate de către utilizarea cardului de fidelitate “CLIENT O’MAC PREMIUM” nu trebuie sa fie inclus în o altă promoție sau campanie O’MAC.

 

În cazul în care achiziția efectuată nu are produse eligibile asupra cărora să poată fi aplicată reducerea oferită de cardul de fidelitate se consideră nerealizabilă condiția de acordare a beneficiilor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în baza consimțământului utilizatorilor conform art. 6 alin. 1 litera a din Regulamentul UE 2016/67 și a legislației naționale cu respectarea tuturor cerințelor de securitate și confidențialitate.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat