3 motoare pentru masini agricole care iti vor resuscita utilajele

Fiecare agricultor știe că activitatea lui agricolă depinde în bună măsură de folosirea unor masini agricole, care să îi ușureze munca dar și să eficientizeze procesul. Cu siguranță și tu te numeri printre ei. Pentru ca munca ta să nu fie întreruptă și pentru a se desfășura conform programului gândit de tine, știi că trebuie să acorzi atenție îngrijirii mașinilor agricole folosite, fie că este vorba de un tractor sau de un motocultor. Uneori, însă, mașinile agricole au probleme cu motorul și încep să funcționeze mai greu sau chiar deloc. Ce faci în astfel de situații?

 Resuscitezi masini agricole cu 3 motoare numai bune de pus la treabă.

#1. Motorul Loncin 6,5 CP LC75 ( G200 F-B)

Motorul Loncin LC75  îți poate aduce utilajele la viață pentru ca tu să-ți continui munca agricolă cu ușurință. Este potrivit pentru o gamă largă de masini agricole, motorul Loncin 6,5 CP este un motor versatil și durabil. Având o greutate netă de16 kg, acest motor nu adaugă greutate inutilă mașinilor agricole iar dimensiunile sale de  376x312x335 mm fac din acesta un motor compact și eficient. În plus, puterea sa de 6,5 CP alături de compresia de 12.4/2500N.m/rpm, cilindrul de 68x54mm, (cu o capacitate de 196cc) și rezervorul cu capacitate de 3,6 litri asigură o utilizare de lungă durată, cu consum scăzut. [caption id="attachment_411" align="aligncenter" width="600"]motor masini agricolemotor Loncin 6,5 CP[/caption]

#2.  Motorul Loncin 9 CP G270 F

Motorul Loncin G270 Feste alegerea ideală dacă vrei ca munca ta agricolă să fie sigură, rapidă și eficientă. Este un aliat pentru diversele tipuri de masini agricole, asigurând o utilizare de lungă durată a utilajelor și protecția lor în timp. Puterea sa de 9 CP și consumul redus de combustibil, depozitat într-un rezervor de 6 litri, aduce beneficii muncii tale, deoarece garantează eficiența atât a muncii cât și a consumului. Cu acest motor, greutatea netă a mașinilor agricole nu depășește 25-28 de kg cu rezervorul plin. Motorul are capacitate cilindrică de 270cc, baie de ulei de 0.95 L și dimensiuni de 430x380x410mm.

#3. Motor Apollo diesel 9 CP SR 186F

Puterea de 9 CP face din motorul Apollo diesel SR186F alegerea perfectă pentru mașini agricole folosite pentru un teren de dimensiuni mari, cu pământ mai dificil. Fiabil și durabil, acest motor îți poate resuscita utilajele agricole pentru ca tu să-ți continui munca. Datorită faptului că este diesel, motorul pornește cu ușurință, chiar și la temperaturi scăzute. Totodată, funcționează și la temperaturi ridicate, având răcire forțată cu aer în 4 timpi. Dacă ai nevoie de un motor care să readucă la viața masini agricole, poți alege cu încredere din modelele prezentate mai sus, ținând cont de necesitățile tale și de suprafața de pământ pe care o lucrezi. Nu trebuie să îți dai programul peste cap din cauza utilajelor deoarece cu un motor bun acestea vor fi din nou gata de treaba iar tu îți vei putea continua munca agricolă conform planurilor tale.