Freza pentru zapada potrivita pentru munte

Iarna la munte este extrem de frumoasă, însă poate fi și anevoioasă, mai ales când ai de-a face cu multă zăpadă. Accesul în curte sau pe alee este îngreunat și trebuie să te chinui pentru a da zăpada la o parte. O freza pentru zapada te poate scăpa de acest calvar și te poate ajuta să te bucuri din nou de iarnă, fără a o considera o pacoste pentru tine și gospodăria ta. Poți considera o freza pentru zapada o investiție pe termen lung, care te va ajuta să înfrunți iarna de la munte.

Însă pentru a face o investiție bună, este important să ții cont de câteva criterii înainte de a alege o freza pentru zapada potrivită pentru nevoile tale.

De ce trebuie să ții cont când alegi o freza pentru zapada?

Dacă locuiești la munte, ai de-a face cu o cantitate mai mare de zăpadă iar freza de zăpadă trebuie să fie capabilă să funcționeze în astfel de condiții. Frezele de zăpadă au diferite dimensiuni și capacități de lucru, de aceea trebuie să fii atent să alegi o freză potrivită nevoilor tale.

  1. Lățimea maximă de lucru

Fiecare freza pentru zapada are o lățime maximă de lucru care îți indică câtă zăpadă poți îndepărta cu o singură trecere pe orizontală. Locuind într-o zonă muntoasă, trebuie să iei în considerare faptul că freza de zăpadă potrivită pentru tine trebuie să aibă o lățime maximă de lucru destul de mare pentru a putea face față cantității de zăpadă.

  1. Înălțimea maximă de lucru

Pentru cantități mari de zăpadă este bine ca o freză pentru zăpadă să aibă o înălțime maximă de lucru mare, pentru ca munca ta să fie ușoară și eficientă. O înălțime de lucru mare te ajută să îndepărtezi zăpada cu o singură trecere. Noi îți recomandăm o freza pentru zapada puternică, potrivită pentru condițiile meteorologice din zonele montane: Stiga ST 5266.

Freză pentru zăpadă Stiga ST 5266 PB TRAC

 Freza de zăpadă Stiga ST 5266 este freza ideală pentru tine, mai ales dacă locuiești la munte și ai o suprafață de teren de dimensiuni mari. Este dotată cu un sistem de tracțiune șenilat acționat de către 3 roți pe fiecare parte, pentru a putea fi manevrat cu ușurință-o poți manevra și cu o singură mână. Pornirea frezei se face manual sau electric, pentru ca tu să poți termina treaba cât mai repede și mai ușor. Înălțimea maximă de lucru este de 52 de cm iar lățimea este de 66 cm, perfecte pentru a curăța suprafețe mari în timp scurt. Freza de zăpadă Stiga ST 5266 poate arunca zăpada până la 10 metri datorită funcției Dual-Stage care constă în colectarea zăpezii de către melc și introducerea acesteia în tubul de evacuare, ca apoi să să fie evacuată cu ajutorul unui sistem de aer turbionar. Motorul Briggs&Stratton, sistemul de iluminare pe timp de noapte și mânerele cu sistem de încălzire fac din acest model de freză pentru zăpadă un model fiabil și o alegere perfectă pentru tine!