O-Mac sarbatoreste dragostea pentru agricultura cu super promotii!

Dacă ne întrebi ce anume ne unește pe noi toți, îți vom răspunde răspicat: dragostea pentru agricultura. Ne dorim întotdeauna să îți oferim cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri.

Din dragoste pentru agricultura ne propunem să îți punem la dispoziție tot ceea ce ai nevoie ca activitățile tale agricole să fie mai plăcute și eficiente.

Mânați de dorința de a-ți face viața mai ușoară, am gândit pentru tine o nouă campanie cu promoții incredibile, la o gamă variată de produse.

Tu trebuie doar să știi de ce anume ai nevoie pentru ca relația ta cu agricultura să înflorească precum pomii primăvara. După ce ți-ai dat seama ce-ți lipsește pentru a întâmpina noul sezon de muncă pregătit, e timpul să intri pe site  și să cauți produsul perfect pentru nevoile tale.

Fie că vrei un motocultor bun, care să te ajute să fii cel mai gospodar om din sat și să ari pământul înaintea tuturor, fie că vrei un motofierăstrău mai bun pentru drumurile la pădure sau pentru a-ți ajuta vecinii să taie lemne (știm cu toții că un bun gospodar este și un bun vecin), sau o freză de zăpadă să dai uitării omătul din curte, noi te ajutăm oferindu-ți cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri.

Poți profita de reduceri masive în perioada 9-16 februarie.  Alătură-te nouă în sărbătorirea dragostei pentru agricultura și pregătește-te pentru venirea primăverii.

După cum te-am obișnuit, îți oferim în continuare transportul gratuit, ca tu să nu ai bătai de cap cu transportul produselor până la tine acasă.

Îți recomandăm să nu stai mult pe gânduri, pentru că stocul nostru de produse este limitat. Vino să sărbătorim împreună!

Pentru a vedea toate promoțiile noastre, intră aici.

button