Descoperă brandul Loncin

Loncin este unul dintre cele mai prestigioase branduri la nivel mondial. Originar din China, brandul Loncin a avut parte de o evoluție frumoasă, oferind produse inovative, de calitate și în conformitate cu exigențele pieței. Înființat în 1993, Loncin s-a stabilit treptat pe piața mondială drept unul dintre cei mai de încredere producători și furnizori de motoare și echipamente de uz casnic și profesional.

Ce produce Loncin?

Inițial erau produse motoare de motociclete, însă în prezent Loncin are trei tipuri de produse integrate: motociclete, motoare de motociclete și produse mecanice de uz general.

Începând cu 2012- moment ce a marcat pătrunderea pe bursa de la Shanghai- compania a intrat într-un nou stadiu de dezvoltare. Acordă atenție sporită dezvoltării produselor cu emisie redusă de carbon, implicându-se activ în căutarea de soluții eficiente la problemele actuale și în colectarea tehnologiei pentru vehicule dinamice și electrice. Se pune accent pe cercetare și inovație. Loncin dorește să ofere produse performante, cu consum redus de carburant și tehnologii de ultimă oră. Acestea pot fi comparate cu cele ale liderilor mondiali în domeniu, prin performanțele motoarelor, consumul de combustibil, confortul în utilizare sau design.

#1. Motoarele de motocicletă

Recunoscute pe plan global, motoarele de motocicletă Loncin se clasează pe locul patru în industrie. Acestea sunt verificate minuțios din punct de vedere tehnic, își mențin temperatura optimă de funcționare și au vibrații reduse. Ele sunt construite respectând cerințele de mediu, cerințele de performanță, fiabilitate și confort dar și ținând cont de nivelul noxelor emise.

#2. Motocicletele

Motocicletele Loncin reprezintă o categorie de produse extrem de competitivă pe piața globală. Datorită faptului că oamenii acordă o atenție sporită detaliilor și varietății funcțiilor, Loncin se concentrează pe produse sport și recreaționale, dezvoltând o gamă largă de modele. Există peste 89 de distribuitori în peste 60 de țări din lume, care se dedică promovării exclusive a motocicletelor Loncin. Accentul este pus pe performanță, calitate și fiabilitate- precum în toate produsele Loncin. În prezent, Loncin se află pe locul al doilea în industria producătorilor de profil și pe locul întâi la export.

#3. Produsele cu utilizare generală

Loncin nu face rabat de la calitate nici în cazul produselor cu utilizare generală, performanța și emisiile reduse de carbon fiind atributele definitorii. Toate produsele sunt reglementate corespunzător și îndeplinesc normele impuse de către comisiile de specilitate. Loncin produce:

  • Motoare pe benzină
  • Motoare diesel
  • Generatoare
  • Pompe de apă
  • Motocultoare
  • Aparate de sudură

Indiferent de tipul de produs, Loncin acordă aceeași atenție detaliilor tehnice, emisiilor de carbon, consumului de combustibil și calității, performanței și fiabilității. Produsele Loncin nu dezamăgesc, de aceea au câșigat reputația de brand calitativ, de încredere, orientat spre dezvoltare continuă și inovație.