De ce să alegi motocultoare SEP?

Atunci când cauți motocultoare de vanzare, primești o mulțime de rezultate cu o mulțime de motocultoare. Unele de calitate, altele mai puțin, unele ieftine, altele puțin mai scumpe. Procesul de alegere al motocultorului poate dura foarte mult și din cauza faptului că trebuie să ții cont de buget, de suprafața de teren pe care o vei lucra și de nevoile tale agricole. Deși gama este variată, este mai bine să alegi un brand de încredere, recunoscut de specialiști și recomandat de către aceștia.

Adesea însă ești atras de un motocultor ieftin care nu este neapărat de calitate. De dragul economiei poți ajunge să cumperi un motocultor care mai mult se va strica decât va funcționa și care îți va cauza cheltuieli suplimentare pentru reparații. Pentru a nu ajunge în astfel de situații este mai bine să te ghidezi după vechea zicală românească ”dai un ban dar stai în față”.

Motive să alegi motocultoare SEP

SEP este un brand italian renumit pentru produsele sale de calitate iar motocultoarele produse de ei nu fac excepție. Italienii pun preț pe calitatea produselor lor de aceea nu trebuie să te îngrijorezi în privința asta atunci când te gândești să cumperi un motocultor SEP. Motocultoarele SEP sunt mai rezistente decât alte produse mai ieftine iar fiabilitatea lor este garantată. Poți lucra cu ușurință suprafețe mari de teren fără a te îngrijora că se defectează motocultorul dacă terenul e mai anevoios. Motoarele din motocultoare SEP sunt puternice și te vor ajuta să îți îndeplinești munca agricolă fără  a întâmpina probleme cu pornirea sau oprirea motorului.

Ce îți recomandăm?

Motocultorul SEP 113 cu motor Loncin de 6,5 CP este perfect pentru suprafețe mai mari de 10.000 mp. Transmisia prin cutie de viteze cu pinioane în baia de ulei și ambreiajul uscat cu trei discuri de ficțiune asigură fiabilitatea acestui utilaj. Datorită acestui sistem motocultorul este protejat de pietre proiectate și impact accidental. Motorul funcționează pe bază de benzină fără plumb iar capacitatea rezervorului este de 3 litri și este perfect pentru orice activitate agricolă! [caption id="attachment_426" align="aligncenter" width="450"]motocultoare SEP motocultor SEP 65D[/caption] Motocultorul SEP 65 D  cu motor Kama de 5 CP este extrem de ușor de folosit și manevrat. Motorul diesel îți garantează faptul că va porni și la temperaturi scăzute iar sistemul de pornire pe bază de demaror cu recul și transmisia pe baie de ulei fac din acest model de motocultor un produs fiabil și rezistent. Motocultorul SEP transformă orice activitate agricolă într-o activitate plăcută. Un avantaj pe care ți-l oferă O-Mac este acela că motocultoarele SEP sunt vândute la preț de achiziție, pentru ca tu să beneficiezi de cel mai corect preț de pe piață. Trebuie să reții că atunci când cauți motocultoare de vanzare, gama de produse va fi extrem de variată. Tu trebuie să alegi un brand recunoscut la nivel internațional pentru produsele sale de calitate, precum SEP, pentru a te asigura că motocultorul tău își merită toți banii. Un produs de calitate îți va ușura munca agricolă și nu te va dezamăgi!