Iata de ce trebuie sa incepi sa folosesti un motocultivator!

Acest articol, publicat inițial în 6.11.2014, este revizuit periodic de echipa editorială O'Mac pentru a-ți oferi informații de actualitate.

Dacă ai o grădină sau un teren fertil, ai nevoie de un motocultivator. Cunoscut greșit şi sub numele de „motocultor”, acest utilaj este cel care are grijă ca terenul tău să fie întotdeauna pregătit de etapa următoare. Un motocultivator te va ajuta în lucrul pământului pe termen lung, fără să fie nevoie să îi acorzi o întreţinere specială. Atunci când ai de a face cu un astfel de utilaj, eşti pus în faţa unei decizii dificile: trebuie să îi cântăreşti detaliile tehnice, firma producătoare, garanţia.

Dacă ajungi la o cercetare şi mai amănunţită, dai peste păreri contradictorii ale utilizatorilor, recomandări despre care ai fi citit că nu sunt de nădejde, reclame mascate ori alte tipuri de opinii îndoielnice. Astfel, documentarea pentru un produs se poate transforma într-un chin care îţi oferă mai degrabă întrebări, decât răspunsuri.

Ce trebuie să cauţi la un motocultivator

Fiabilitatea este principalul său atu. Sarcina unui motocultivator e să lucreze pământul, astfel că fiabilitatea va fi vizibilă prin rezultatul final. Fie că este vorba de curte sau grădină, soare sau ploaie, un motocultivator trebuie să facă faţă sarcinilor impuse de tine. Motocultivatorul trebuie să îţi ofere tot ce ai nevoie:

  • forţă;
  • calitate;
  • un preţ decent;
  • profesionalism.

Rezultatele lucrului cu el sunt palpabile şi evidente, astfel că nu poţi face compromisuri într-o astfel de decizie.

Viitorul tău motocultivator

Atunci când ai de ales între mai multe utilaje, noi îţi recomandăm un motocultivator aşa cum este O'Mac 732PS, din gama O'Mac professional. Susţinem că acest model este unul dintre cele mai bune motocultoare de pe piaţă. Însă, mai jos, îţi vom demonstra de ce. Lucrul pământului este unul programat, indiferent dacă în acea zi abia te-ai trezit şi ai observat că plouă sau a intervenit ceva şi va trebui să scurtezi considerabil timpul petrecut cu motocultivatorul.

Atunci poţi apela la un astfel de utilaj, care îţi va oferi acelaşi profesionalism, indiferent de condiţiile în care îl foloseşti. Un motocultivator O'Mac este cunoscut pentru raportul calitate – preţ care nu dă greş, dar şi pentru faptul că poate face faţă utilizării intensive. 

Acest motocultivator are un motor în 4T, pe benzină. Deşi se alimentează cu benzină, consumul său de combustibil este redus, fără să afecteze eficacitatea rezultatelor. Motocultivatorul poate fi folosit pe suprafeţe medii şi mari de teren, ceea ce înseamnă atât o grădină generoasă, cât şi un teren cultivabil.

Un astfel de utilaj poate fi accesorizat, astfel încât să servească pe post de plug, prăşitoare, rariţă, semănătoare, remorcă, plug de cartofi şi nu numai. Nu există limite, din punct de vedere al formei de relief, pentru acest motocultivator. Însă, există trăsătura de 15 cai putere, care îi oferă motocultorului rezistenţa de-a lungul timpului şi a utilizării intense.

Recomandarea noastră de motocultivator

Noi ştim că acest motocultivator îţi oferă un raport calitate – preţ nemaiîntâlnit. O'Mac 732PS are grijă de pământul tău cu profesionalism, eficienţă şi viteză. De aceea, îl oferim cu un bonus: transportul gratuit direct la tine acasă. Bucură-te de un motocultivator pe care te poţi baza nu doar în fiecare zi, ci şi pe termen lung. Pentru că recomandările vin din experienţă şi încercări.