Arhive Lunare: Ianuarie 2019

  1. Ce activităţi agricole să desfășori odată cu venirea primăverii

    Ce activităţi agricole să desfășori odată cu venirea primăverii

    Dragul nostru gospodar, Având în vedere prognoza meteo foarte schimbătoare din aceste luni de iarnă, probabil, la fel ca noi, nu ştii la ce să te aştepţi. Azi plouă îngheţat şi crengile copacilor sunt îmbrăcate ca într-o glazură translucidă, mâine se dezgheaţă tot şi ai senzaţia că primăvara bate la uşă. De aceea, trebuie să fii tot timpul pregătit cu lista de activități agricole de primăvară pe care să le desfășori. În ultimii ani, alternanţa anotimpurilor a avut de suferit din cauza schimbărilor climatice din ce în ce mai drastice. Chiar şi aşa, încă putem vorbi de venirea primăverii în luna martie, deşi frigul şi ninsorile ne mai fac surprize. Așadar, hai să vedem ce activități agricole de primăvară să treci pe lista ta, încă de la final de februarie.

    Activități agricole de primăvară: ce să bifezi pe listă

    Citeste mai mult
  2. Motive pentru a alege o freză zăpadă

    Motive pentru a alege o freză zăpadă

    Dragul nostru gospodar, Dacă în decembrie nu prea era clară situaţia ninsorilor şi câtă zăpadă se va depunde, odată cu luna ianuarie, ne-am lămurit cu toţii: a nins cât să recupereze perioada din decembrie în care în unele zone n-a prea fost zăpadă. Şi cum copiii au reînceput şcoala, sigur o să te mai confrunţi cu ninsori abundente şi altfel decât de pe pârtie. O să ai nevoie de să dai zăpada ca să poţi pleca de acasă. Şi o să te grăbeşti pentru că trebuie să duci la şcoală copilul/copiii şi să mai şi ajungi la serviciu. Din acest motiv, din şi pentru altele, îţi recomandăm să iei în calcul o freză zăpadă.

    #1 Dimineaţa toată lumea se grăbeşte

    Începe şcoala după vacanţa de iarnă. Se aglomerează oraşul. Trebuie să pleci mai repede de acasă ca să ajungi la timp unde trebuie: la

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat