Arhive Lunare: Decembrie 2018

  1. Lucrări de început de an în gospodărie

    Lucrări de început de an în gospodărie

    Dragul nostru gospodar, Odată cu trecerea perioadei de sărbători de iarnă vine momentul dezmorțirii din starea de confort a zilelor libere și încărcate emoțional și culinar, iar începerea planificării activităților din cadrul gospodăriei a venit.

    Cu sau fără zăpadă, un nou an aduce provocări din ce în ce mai ambițioase pentru culturile noastre și proiectele pe care le-am tot amânat din anumite motive. Prin urmare, să concretizăm energia și buna dispoziție cu care vine Anul Nou în fapte care să ne aducă recolte bogate și sănătoase în sezoanele următoare. Activitățile gospodărești pe care le ai de întreprins trebuie adaptate în fiecare an la situația de față. Mai exact, în funcție de vreme, de ce ai realizat anul precedent și de ceea ce vrei să obții în perioada următoare ai timp să începi să îți pui ordine în g

    Citeste mai mult
  2. Deszapezirea cu freza de zapada electrica

    Deszapezirea cu freza de zapada electrica

    Dragul nostru gospodar, Dacă acum 20 de ani înlăturam troienele de zăpadă din jurul casei cu lopata, de mai multe ori pe zi, astăzi a venit vremea schimbării. Confortul personal și valoarea timpului sunt acum apreciate mai mult ca niciodată. Și pe bună dreptate, nu-i așa? Ne dorim mai mult timp liber și să depunem mai puțin efort fizic atunci când avem de întreprins treburi gospodărești pentru casă și grădină. De aceea, îți propunem să te bucuri și tu de evoluția tehnologiei și să folosești utilajele care îți ușurează munca, în avantajul tău. Află în continuare ce poate face pentru tine un instrument de deszăpezit adaptat suprafețelor mici de lucru: freza de zăpadă electrică.

    Specificațiile de bază ale unei freze de zăpadă electrice

    Fie că stai la casă sau la bloc, zăpada depusă în jurul locuinței tale sau a spați

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat