Arhive Lunare: Decembrie 2017

  1. 5 Echipamente agricole utile pentru primăvară

    5 Echipamente agricole utile pentru primăvară

    Dragul nostru gospodar, Iarna este în plină desfășurare și fără îndoială te-ai asigurat că atât curtea, cât și grădina ta sunt protejate în această perioadă. Cum sezonul rece va trece mai repede decât crezi, în curând va trebui să începi activitățile specifice lunilor de primăvară. Echipa O-Mac știe cât de important este pentru tine să ai totul pregătit în timp util astfel încât să ai parte de cele mai bune culturi agricole și de o curte îngrijită. 

    De aceea, ți-am pregătit o listă cu 5 echipamente agricole care te ajută fără îndoială să ai rezultatele dorite. Te invităm să le descoperi și să afli care sunt utilajele agricole potrivite pentru tine și curtea ta.

    5 Echipamente agricole utile în timpul primăverii

    #1. Motocultor și Motosapă

    Citeste mai mult
  2. Ce aleg între cele două tipuri de freze de zăpadă: motor termic sau electric?

    Ce aleg între cele două tipuri de freze de zăpadă: motor termic sau electric?

    Dragul nostru gospodar, Iarna îți bate deja la ușă și pentru a-i face față cu succes, este esențial să te asiguri că îți echipezi curtea cu utilajele necesare. Din arsenalul tău de ustensile categoric nu trebuie să lipsească o freză de zăpadă. Îți va fi cu siguranță cel mai bun aliat în sezonul rece și te va scăpa de povara nămeților. 

    Probabil ai experimentat situațiile în care a trebuit să petreci ore pentru a curăța cu lopata împrejurimile casei. Și deseori poate a trebuit să repeți experiența chiar a doua zi. Prin urmare, investiția într-o freză de zăpadă cu motor electric sau una cu motor termic te va ajuta să economisești timp și să îndepărtezi zăpada cu ușurință. De asemenea, îți garantăm că te vei bucura de utilitatea unui astfel de echipament pe termen lung. Înainte de achiziționarea unei freze, este important să știi ce d

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat