5 Echipamente agricole utile pentru primăvară

Dragul nostru gospodar, Iarna este în plină desfășurare și fără îndoială te-ai asigurat că atât curtea, cât și grădina ta sunt protejate în această perioadă. Cum sezonul rece va trece mai repede decât crezi, în curând va trebui să începi activitățile specifice lunilor de primăvară. Echipa O-Mac știe cât de important este pentru tine să ai totul pregătit în timp util astfel încât să ai parte de cele mai bune culturi agricole și de o curte îngrijită. 

De aceea, ți-am pregătit o listă cu 5 echipamente agricole care te ajută fără îndoială să ai rezultatele dorite. Te invităm să le descoperi și să afli care sunt utilajele agricole potrivite pentru tine și curtea ta.

5 Echipamente agricole utile în timpul primăverii

#1. Motocultor și Motosapă

Sunt două dintre instrumentele agricole esențiale dacă deții o suprafață de pământ. Deși ele sunt asemănătoare, funcțiile acestor utilaje sunt diferite astfel că este important să știi cum îți poate fi de folos fiecare în parte. Un motocultor esste utilizat pentru suprafețe întinse, având capacitatea de a mărunți pământul la o adâncime mai mare în comparație cu o motosapă. În egală măsură, un asemenea utilaj este folositor pentru a doza și planta semințele, fiind prevăzut și cu un sistem de acoperire al acestora. De cealaltă parte, o motosapă este utilizată cu scopul de a mărunți pământul și de a ara terenul moale cu o suprafață redusă. De asemenea, poate fi folosit și pentru întreținerea culturilor și pentru a ara terenurile nisipoase, întrucât se poate atașa cu ușurință un plug.

#2. Accesorii motocultor

În funcție de activitățile agricole pe care trebuie să le desfășori în lunile de primăvară, ai la dispoziție o varietate de accesorii ce pot fi atașate motocultorului. Prin urmare, munca ta este simplificată, iar tu obții culturile agricole mult dorite. Pe O-Mac.ro poți alege dintr-o gamă largă de instrumente adiționale precum dispozitiv pentru împrăștierea îngrășămintelor, semănătoare, plug, rariță, prășitoare sau chiar remorcă.

#3. Motocositoare

Sunt instrumentele ideale pentru a te asigura că atât terenul, cât și grădina ta au un aspect îngrijit asemănător celor din revistele de specialitate. Astfel că dacă vrei să te asiguri că spațiul exterior al casei este toaletat corespunzător, o motocositoare este instrumentul potrivit. Totodată, este un echipament util și atunci când este necesar să tunzi iarba de dimensiune mică sau medie.

#4. Atomizoare și Aspiratoare

Aceste ustensile agricole îți sunt de folos pentru a putea îndepărta fără dificultate frunzele din grădină. În consecință, dacă ai un teren de dimensiuni mici sau medii, un atomizor sau aspirator este ajutorul tău de nădejde în toate momentele în care trebuie să-ți cureți grădina sau curtea. Te asigurăm că vei avea la final un spațiu exterior conform așteptărilor.

#5. Mașini sau tractorașe de tuns gazonul

În cazul în care dispui de o suprafață amenajată cu gazon, este indicat să iei în calcul achiziționarea unei mașini sau tractoraș pentru aranjarea acestuia. Un model de mașină este perfect atât pentru tăierea gazonului, cât și pentru nivelarea lui. De asemenea, ai posibilitatea să-l și fertilizezi cu un astfel de instrument, întrucât este prevăzut cu un sistem care împrăștie iarba mărunt tocată înapoi pe gazon sub formă de îngrășământ. Pentru situațiile în care deții o suprafață mare de teren, un tractoraș este soluția ideală pentru a te relaxa în timp ce gospodărești și pentru a economisi timp în egală măsură, întrucât este simplu de utilizat. Acum că ai aflat care sunt echipamentele agricole de care ai nevoie pentru a-ți desfășura fără probleme activitățile din primăvară, este timpul să faci un tur virtual al produselor noastre.

Ți-am pregătit o gamă variată de instrumente în campania reducerilor de iarnă care de abia așteaptă să-și găsească locul printre ustensilele tale indispensabile!

Până data viitoare, îți dorim mult spor la gospodărit!