Arhive Lunare: Octombrie 2017

  1. Cum întreții o gospodărie pe timp de iarnă?

    Cum întreții o gospodărie pe timp de iarnă?

    Dragul nostru gospodar, Toamna este spre final, iar în curând, tu și gospodăria ta va trebui să întâmpinați sezonul geros. Mulți ar spune că iarna este un prilej numai bun pentru tine să te odihnești, însă noi știm că până și în această perioadă, curtea și grădina trebuie îngrijite în continuare. 

    Știm cât de important este pentru tine să-ți păstrezi gospodăria într-o stare perfectă în orice anotimp, de aceea ți-am pregătit 3 sfaturi utile pentru a avea o gospodărie pe timp de iarnă îngrijită.

    Cum îți îngrijești gospodăria pe timp de iarnă?

    Pentru a te asigura că gospodăria ta va fi în condiții optime de-a lungul iernii, este necesar să ai grijă de mai multe aspecte ce țin de curte și grădină. De aceea, în acest articol vei afla ce este indicat să faci în exteriorul și

    Citeste mai mult
  2. Concurs aniversar – De ziua noastră, te premiem!

    Concurs aniversar – De ziua noastră, te premiem!

    Dragul nostru prieten gospodar, După cum ți-am povestit în articolul anterior, am împlinit recent 4 ani de O-Mac.ro. Și cum orice aniversare trebuie sărbătorită cu oamenii dragi, ne dorim să marcăm împreună cu tine acest moment. Așa că în perioada 12 – 26 octombrie 2017 ți-am pregătit un concurs gospodărește și 2 premii speciale care să-ți susțină activitatea din timpul iernii, că tot se aproprie sezonul friguros. Hai să aflăm împreună care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a te înscrie în concurs.

    Regulament concurs „De ziua noastră, te premiem!”

    1. Organizatorul concursului

    Concursul este organizat de compania O-Mac Pădure

    Citeste mai mult
  3. Aniversam gospodareste 4 ani de O-Mac.ro!

    Aniversam gospodareste 4 ani de O-Mac.ro!

    Da, ai citit bine! Exact acum 4 ani, pe vremea aceasta, s-a născut O-Mac.ro cu scopul de a te ajuta pe tine, gospodarul mereu activ în curte și grădină, să îți îndeplinești cu ușurință activitățile. Cu ocazia aniversării noastre, îți oferim zeci de produse la prețuri promoționale în perioada 09.10.2017 – 30.10.2017. Ne dorim ca ție, gospodarule, să nu-ți lipsească nimic în realizarea treburilor zilnice. Rămâi pe aproape și vei afla ce ți-am pregătit!

    Ce s-a întâmplat din octombrie 2013 până în prezent?

    • am ajuns în curtea și grădina ta cu o gamă variată de produse care, sperăm noi, au fost ajutorul tău de nădejde în orice situație :-)
    • am construit o rețea de 180 de distribuitori pentru a ne asigura că nevoile tale nu sunt puse în așteptare
    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat