Arhive Lunare: Noiembrie 2015

 1. O-Mac.ro, cel mai bun magazin din categoria Casa, gradina si unelte

  O-Mac.ro, cel mai bun magazin din categoria Casa, gradina si unelte

  „Nu suntem singurii, dar suntem cei în care puteți avea încredere”, au fost cuvintele managerului nostru de online, în momentul ridicării premiului de pe scena Galei Premiilor eCommerce.

  În data de 24 noiembrie, peste 700 de persoane au participat la ediția aniversară cu numărul 10 a GPeC, cel mai important eveniment dedicat comerțului online în România. Conferința s-a desfășurat pe două module: de-a lungul zilei au avut loc o serie de prezentări pe teme de interes pentru magazinele online din partea celor mai buni specialiști români și internaționali, iar seara a avut loc gala, în cadrul căreia au fost premiați cei mai performanți jucători de pe piață, în funcție de categorii.

  Citeste mai mult
 2. Sfaturi de pregatire gazon pentru iarna

  Sfaturi de pregatire gazon pentru iarna

  Anul acesta se pare că iarna ne-a luat pe toți prin surprindere! Deși suntem în noiembrie, ninge și viscolește ca și cum am fi în ianuarie. Cu toate acestea, sigur vor veni zile ceva mai călduroase, când zăpada se va topi și vom avea timp să urmăm sfaturile de pregatire gazon pentru iarna din acest articol.

  Gazonul este una din cele mai importante componente ale unei grădini și chiar ale unei întregi gospodării. Un gazon bine îngrijit influențează în linii mari aspectul curții tale și de aceea necesită atenție aproape tot timpul anului. 

  Dacă toată vara te-ai ocupat de tunderea și udarea gazonului tău, pentru a-l păstra în aceeași formă pe timpul sezonului rece, este nevoie de câteva operații în plus. Iată o trecere în revistă a celor mai importante a

  Citeste mai mult
 3. A inceput Black Friday la O-Mac!

  A inceput Black Friday la O-Mac!

  Ești iubitor de agricultură? Pentru echipa O-Mac.ro, agricultura a devenit un stil de viață. Așa cum sperăm noi că deja te-am obișnuit, avem multe promoții cu ocazia diferitelor sărbători din an.

  Pentru că mereu ți-am oferim cele mai bune produse destinate uzului agricol, la cel mai bun raport calitate-preț, a sosit momentul să îți demonstrăm acest lucru încă o dată: a început Black Friday la O-Mac!

  Până pe 24 noiembrie, ne-am propus să batem un nou record la reduceri și să îți aducem o gamă și mai diversificată de produse.

  Dacă ești în căutarea de motocultoare, motoferăstraie, motocositori, freze de zăpadă, pompe de apă, generatoare de curent și alte produse și

  Citeste mai mult
 4. Ce inseamna sa faci agricultura sustenabila?

  Ce inseamna sa faci agricultura sustenabila?

  În cazul în care nu practici deja agricultura sustenabila, cu siguranță ai auzit până acum despre ea cel puțin o dată. Astăzi aș vrea să discutăm puțin despre acest concept și să vedem de ce este atât de important să o adopte cât mai mulți gospodari.

  În primul rând, cred că tuturor cititorilor blogului O-Mac (și nu numai) le place natura. Imaginează-ți acum că ferma ta, chiar dacă este mică, medie sau mare, este în deplină armonie cu natura. Asta înseamnă că toate animalele sunt crescute în sistem natural: vacile pasc liber pe pășune, găinile scurmă pământul și caută mici viețuitoare pe care să le transforme în mâncare, iepuri care pasc iarba direct din pământ... și orice alt animal din gospodăria ta trăiește liber.

  Imaginează-ți că la ferma ta, legume

  Citeste mai mult
 5. Cum se face plantarea pomilor toamna

  Cum se face plantarea pomilor toamna

  Probabil și tu, la fel ca și mine, te bucuri de o toamnă frumoasă și călduroasă. Zilele acestea aveam la un moment dat impresia că e primăvară, atât de cald a fost. 

  Pentru că vremea ține cu noi și se anunță încă de pe acum o iarnă plăcută, m-am gândit că ar fi de folos să discutăm despre plantarea pomilor toamna și avantajele aferente acestei activități.

  De ce plantarea pomilor toamna?

  Atunci când vine vorba de pomii fructiferi, toamna este perioada ideală pentru plantarea lor, mai exact acea perioadă după căderea frunzelor și înaintea venirii primului val de îngheț. 

  În primul rând, est

  Citeste mai mult
 6. 7 accesorii motosape utile pentru tine

  7 accesorii motosape utile pentru tine

  Deși sezonul de folosire a motocoaselor / motocultoarelor este aproape încheiat, cred că e timpul potrivit ca să afli care ar fi accesoriile utile pentru aceste utilaje. Cel mai bine e atunci când faci din timp o investiție în gospodăria ta!

  Având în vedere că la O-Mac.ro se anunță o serie de promoții interesante în viitorul apropiat, vrem să te ajutăm să știi ce produs să urmărești, din timp.

  Voi începe prin a schița o privire de ansamblu asupra acestor accesorii motosape, după care voi intra în amănunt în cazul celor pe care le consider importante pentru tine.

  Citeste mai mult
 7. Cand e momentul sa folosesti un motoferastrau

  Cand e momentul sa folosesti un motoferastrau

  Tu știi care e diferența dintre un motoferăstrău și o drujbă?

  Ai ghicit: niciuna! :)

        

  Dar știi care e diferența dintre a deține o drujbă și a ști când și cum să o folosești? Tocmai de aceea mi-am zis că ar fi bine să scriu textul de față.

  Înainte de a intra în problemă, lasă-mă să-ți povestesc puțin despre diversele tipuri de drujbe existente pe piață și de ce este recomandat să avem câte una prin gospodărie. Prin urmare, există:

  Citeste mai mult