A inceput Black Friday la O-Mac!

Ești iubitor de agricultură? Pentru echipa O-Mac.ro, agricultura a devenit un stil de viață. Așa cum sperăm noi că deja te-am obișnuit, avem multe promoții cu ocazia diferitelor sărbători din an.

Pentru că mereu ți-am oferim cele mai bune produse destinate uzului agricol, la cel mai bun raport calitate-preț, a sosit momentul să îți demonstrăm acest lucru încă o dată: a început Black Friday la O-Mac!

Până pe 24 noiembrie, ne-am propus să batem un nou record la reduceri și să îți aducem o gamă și mai diversificată de produse.

Dacă ești în căutarea de motocultoare, motoferăstraie, motocositori, freze de zăpadă, pompe de apă, generatoare de curent și alte produse și accesorii pentru agricultură, atunci profită din plin de oferta noastră de Black Friday!

Scopul nostru a fost mereu acela de a-ți face viața mai ușoară! De data aceasta, vom suplimenta stocurile și vom munci din greu ca să îți aducem reduceri mai mari ca anul trecut! În plus, așa cum deja te-am obișnuit, la orice comandă de peste 200 lei, vei avea și transport gratuit până la tine acasă.

Iată câteva din produsele aflate la reducere:

motocultoare

drujbe

freze

Te așteptăm să ne dovedești că ești un gospodar adevărat și anul acesta, de Black Friday la O-Mac!

vezi reducerile