Arhive Lunare: Aprilie 2015

 1. Avantajele nestiute ale masinii de tuns profesionale

  Avantajele nestiute ale masinii de tuns profesionale

  Orice articol despre maşina de tuns profesională încearcă să-ţi transmită cât de bine e să o cumperi, pentru că, după ce vei fi dat banii pe ea, îi găseşti tu un loc prin curte după ce observi că nu prea te-a ajutat.

  Numai că… tu nu vei citi un astfel de articol pe blogul O-mac.ro :)

  Ideea e să nu cumperi de dragul de a cumpăra, ci să-ţi achiziţionezi produsul care se apropie cel mai mult de nevoile tale. Scopul articolului de faţă este simplu: vei descoperi avantajele neştiute ale maşinii de tuns profesionale în momentul în care ştii să o achiziţionezi pe cea de care ai nevoie.

  Mai întâi, am o întrebare pentru tine:

  Citeste mai mult
 2. Cum sa ai pomi fructiferi rodnici

  Cum sa ai pomi fructiferi rodnici

  Dacă eşti un pomicultor experimentat, cu ani de muncă în spate şi cu recolte pe alese, probabil că vei citi din curiozitate acest text, să afli dacă a apărut ceva nou în domeniul tratamentelor pentru pomi fructiferi.

  Dacă te regăseşti în ipostaza omului proaspăt îndrăgostit de această activitate ori aflat la început de drum, mai mult ca sigur vei găsi utile sfaturile pe care ţi le-am pregătit astăzi.

  Chiar te încurajăm să laşi un comentariu la finalul articolului dacă ai vreo nelămurire sau completare :)

  Acum, că iarna a trecut, iar primăvara începe să-şi intre în drepturi tot mai serios, e timpul să faci ceva pentru livada ta, indiferent de mărimea ei. Iar experienţa ne s

  Citeste mai mult
 3. Te caută iepurașul O-Mac!

  Te caută iepurașul O-Mac!

  Deoarece are surprize pentru tine, iepurașul O-Mac s-a pus pe căutări: vrea să te găsească și să-ți ofere promoții-n dar. Urecheatul s-a oprit la noi să-l ajutăm să pregătească cele mai bune oferte pentru tine- vrea să recompenseze gospodarii pentru hărnicia lor cu prețuri foarte bune și reduceri masive. 

  Nu am putut să-l refuzăm, așadar pregătim de zori promoțiile care îți vor însenina primăvara. Avem pentru tine produsele ce te vor ajuta să-ți dovedești și anul acesta hărnicia pe câmp: motosape eficiente, motocositoare fiabile, motofierăstraie puternice, motopompe versatile și multe alte utilaje! Am pregătit  motocultorul Loncin LC90 de 5 CP

  Citeste mai mult