Arhive Lunare: Aprilie 2015

  1. Avantajele nestiute ale masinii de tuns profesionale

    Avantajele nestiute ale masinii de tuns profesionale

    Orice articol despre maşina de tuns profesională încearcă să-ţi transmită cât de bine e să o cumperi, pentru că, după ce vei fi dat banii pe ea, îi găseşti tu un loc prin curte după ce observi că nu prea te-a ajutat.

    Numai că… tu nu vei citi un astfel de articol pe blogul O-mac.ro :)

    Ideea e să nu cumperi de dragul de a cumpăra, ci să-ţi achiziţionezi produsul care se apropie cel mai mult de nevoile tale. Scopul articolului de faţă este simplu: vei descoperi avantajele neştiute ale maşinii de tuns profesionale în momentul în care ştii să o achiziţionezi pe cea de care ai nevoie.

    Mai întâi, am o întrebare pentru tine:

    Mai ţii minte pe ce consi

    Citeste mai mult
  2. Te caută iepurașul O-Mac!

    Te caută iepurașul O-Mac!

    Deoarece are surprize pentru tine, iepurașul O-Mac s-a pus pe căutări: vrea să te găsească și să-ți ofere promoții-n dar. Urecheatul s-a oprit la noi să-l ajutăm să pregătească cele mai bune oferte pentru tine- vrea să recompenseze gospodarii pentru hărnicia lor cu prețuri foarte bune și reduceri masive. 

    Nu am putut să-l refuzăm, așadar pregătim de zori promoțiile care îți vor însenina primăvara. Avem pentru tine produsele ce te vor ajuta să-ți dovedești și anul acesta hărnicia pe câmp: motosape eficiente, motocositoare fiabile, motofierăstraie puternice, motopompe versatile și multe alte utilaje! Am pregătit  motocultorul Loncin LC90 de 5 CP cu o reducere ce te va încânta precum și alte produse util

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat