Te caută iepurașul O-Mac!

Deoarece are surprize pentru tine, iepurașul O-Mac s-a pus pe căutări: vrea să te găsească și să-ți ofere promoții-n dar. Urecheatul s-a oprit la noi să-l ajutăm să pregătească cele mai bune oferte pentru tine- vrea să recompenseze gospodarii pentru hărnicia lor cu prețuri foarte bune și reduceri masive. 

Nu am putut să-l refuzăm, așadar pregătim de zori promoțiile care îți vor însenina primăvara. Avem pentru tine produsele ce te vor ajuta să-ți dovedești și anul acesta hărnicia pe câmp: motosape eficiente, motocositoare fiabile, motofierăstraie puternice, motopompe versatile și multe alte utilaje! Am pregătit  motocultorul Loncin LC90 de 5 CP cu o reducere ce te va încânta precum și alte produse utile: motocositoarea Prorun TBC 252 D, mașina de tuns gazonul Apollo CSC 534 și multe alte promoții așteaptă ca tu să le descoperi!

Cu ajutorul ofertelor pregătite de iepurașul gospodar și O-Mac vei reuși să-ți impresionezi vecinii din sat cu recolte bogate, pământ bine lucrat și utilaje de calitate. Munca la câmp devine o plăcere și mai mare dacă ai ceea ce-ți trebuie ca să o duci la bun sfârșit. E timpul să ieși din ”hibernarea” de iarnă și să te întorci în mijlocul naturii, să inspiri aerul curat și răcoros al primăverii și să te pui pe treabă!

Trebuie doar să intri aici și să alegi produsele de care ai nevoie pentru grădină. Poți profita de reduceri de până la 2010 lei, în perioada 6 -20 aprilie. Lasă-te găsit de Iepurașul O-Mac și sărbătoriți împreună pasiunea oamenilor gospodari pentru agricultură!

După cum te-am obișnuit, îți oferim în continuare transportul gratuit, ca tu să primești la timp cele necesare pentru grădină. Produsele ajung direct la tine acasă, fără costuri suplimentare pentru tine, la timp ca să le duci pe câmp!

Îți recomandăm să nu stai mult pe gânduri pentru că stocul nostru de produse este limitat. Pentru a vedea toate promoțiile noastre, intră aici:

button