O-Mac.ro, cel mai bun magazin din categoria Casa, gradina si unelte

„Nu suntem singurii, dar suntem cei în care puteți avea încredere”, au fost cuvintele managerului nostru de online, în momentul ridicării premiului de pe scena Galei Premiilor eCommerce.

În data de 24 noiembrie, peste 700 de persoane au participat la ediția aniversară cu numărul 10 a GPeC, cel mai important eveniment dedicat comerțului online în România. Conferința s-a desfășurat pe două module: de-a lungul zilei au avut loc o serie de prezentări pe teme de interes pentru magazinele online din partea celor mai buni specialiști români și internaționali, iar seara a avut loc gala, în cadrul căreia au fost premiați cei mai performanți jucători de pe piață, în funcție de categorii.

Suntem mândri și bucuroși să vă anunțăm că O-Mac.ro a fost desemnat cel mai bun magazin din categoria Casă, grădină și unelte!

premiu o-mac gpec

Putem spune că am depus foarte multă muncă și am investit mult timp în acest proiect, în ultimii 2 ani, de când a fost lansat. De aceea, dorim să dedicăm acest premiu vouă, clienților și partenerilor noștri, deoarece fără să vă avem alături și fără să avem susținerea voastră, acest lucru nu ar fi fost posibil.

Cel mai frumos cadou de aniversarea O-Mac.ro

Tu crezi în coincidențe? În această perioadă, O-Mac.ro sărbătorește 2 ani de existență!

Au fost 2 ani minunați, în care am depus foarte multă muncă și am încercat mereu să fim alături de oamenii harnici și gospodarii amatori și profesioniști care vor să aibă bucuria muncii lor. Au fost 2 ani plini pentru noi, însă acesta știm că este doar începutul. 

În numele echipei noastre, vă suntem recunoscători și vă mulțumim că ne sprijiniți! La fel ca și până acum, vom continua să vă aducem mai aproape cele mai bune produse pentru curte și grădină, la cel mai bun raport calitate-preț, cu transport gratuit și service rapid.

Vă mulțumim tuturor!