Arhive Lunare: Aprilie 2020

  1. Motocultorul cu remorcuța cu flori a ajuns în noua sa grădină

    Motocultorul cu remorcuța cu flori a ajuns în noua sa grădină

    Vestitorul primăverii, motocultorul O-Mac 750-S alături de o remorcuță plină cu flori a ajuns la câștigătorul său, într-o grădină bine îngrijită din județul Iași.

    Adrian Trofin este noul posesor al utilajului O-Mac cu remorcuță, acordat în urma extragerii la sorți din data de 15 aprilie. Adrian s-a înscris automat în concurs achiziționând în luna martie, prin intermediul site-ului nostru un utilaj de grădinărit O-Mac pentru părinții săi. Acum că are propriul său motocultor, sperăm ca cei doi să fie de neoprit în gospodărie și să obțină rezultate excelente în grădină. Remorcuța îi va fi de ajutor atât în grădina de legume, cât și în livadă sau gospodărie. 

    Florile vor fi de acum încolo atent îngrijite de către mama lui. O parte vor însufleți aleile din curte, iar celelalte își vor găsi loc în și pe lângă casă.

    Felicitări!

    #impreunasuntemdeneoprit

    Citeste mai mult
  2. Cele mai importante 4 tipuri de faina si proprietatile lor

    Cele mai importante 4 tipuri de faina si proprietatile lor

    Faina este un ingredient extrem de utilizat in bucatariile din Romania, fiind folosita in prepararea painii, a prajiturilor, cat si a sosurilor. Este o sursa importanta de carbohidrati, minerale si vitamine.

    Ce este si cum se obtine faina integrala?

    De multe ori, faina este lipsita de toate proprietatile benefice pentru sanatatea noastra, care se pierd prin procesarea excesiva si adaugarea de aditivi alimentari.

    Faina integrala este cea obtinuta proaspat prin macinare, care inca mai contine toate fibrele taratelor, cat si mineralele si vitaminele din cereale.

    Faina obtinuta in propria gospodarie cu ajutorul unei mori de cereale este superioara din punct de vedere nutritional fata de majoritatea produselor achizitionate din magazine.

    Citeste mai mult
  3. Cum sa ai pomi fructiferi rodnici

    Cum sa ai pomi fructiferi rodnici

    Dacă eşti un pomicultor experimentat, cu ani de muncă în spate şi cu recolte pe alese, probabil că vei citi din curiozitate acest text, să afli dacă a apărut ceva nou în domeniul tratamentelor pentru pomi fructiferi.

    Dacă te regăseşti în ipostaza omului proaspăt îndrăgostit de această activitate ori aflat la început de drum, mai mult ca sigur vei găsi utile sfaturile pe care ţi le-am pregătit astăzi.

    Chiar te încurajăm să laşi un comentariu la finalul articolului dacă ai vreo nelămurire sau completare :)

    Acum, că iarna a trecut, iar primăvara începe să-şi intre în drepturi tot mai serios, e timpul să faci ceva pentru livada ta, indiferent de mărimea ei. Iar experienţa ne spune că sunt două operaţiuni principale ce trebuie efectuate în această perioadă:

    1. Tăierea pomilor (toaletarea lor)

    2. Stropire

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat