Arhive Lunare: Martie 2020

  1. Curatarea si igienizarea gospodariei primavara

    Curatarea si igienizarea gospodariei primavara

    Curățenia de primăvară este extrem de importantă, mai ales când trecem prin perioade cu schimbări climatice sau în care suntem expuși la situații care ne-ar putea pune în primejdie starea de sănătate.

    Pentru a putea preveni și combate infestarea cu viruși, microbi sau bacterii dăunătoare a mediului în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, este recomandată igienizarea periodică a spațiilor cu substanțe profesionale de curățare a suprafețelor, obiectelor și echipamentelor. Utilizând metode profesionale de curățare, se poate asigura o decontaminare de aproximativ 95% a spațiilor în care locuim.

    Pentru o curățenie eficientă și amănunțită sunt necesare soluții și dezinfectanți profesionali, cât și echipament și utilaje adecvate.

    Citeste mai mult
  2. Concurs Vestitorul primaverii

    Concurs Vestitorul primaverii

    REGULAMENT CONCURS Alege O-Mac si castiga un motocultor cu o remorca plina cu flori! In perioada 02.03.2020 - 14.04.2020, orice produs cu motor in valoare de minim 300 Ron achizitionat online de pe o-mac.ro te inscrie automat in concurs. Te poti inscrie la concurs si la sediul O-Mac din Pitesti, daca achizitionezi un utilaj cu caracteristicile mentionate. Succes!
    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat