Arhive Lunare: Noiembrie 2018

  1. Ce utilaje sunt utile pentru fiecare gospodar pe timp de iarnă

    Ce utilaje sunt utile pentru fiecare gospodar pe timp de iarnă

    Dragul nostru gospodar, Cum te pregătești de sezonul de iarnă? Anotimpul alb înseamnă mai mult decât zăpadă și temperaturi scăzute. Iarna înseamnă responsabilitate pentru fiecare gospodar. A venit timpul să asiguri toate resursele și mijloacele necesare familiei tale, pentru a depăși cu brio lunile friguroase din fiecare an.

    Membrii familiei, animalele și păsările din gospodărie, spațiile adiacente casei și interiorul locuinței rămân sunt pe mâinile tale și în sezonul rece. Așadar, de ce să nu te ajuți de uneltele performante și eficiente care îți ușurează considerabil munca și te ajută să câștigi mai mult timp liber pentru tine. Află în continuare câteva sugestii de utilaje pe care te poți baza și în timpul lunilor de iarnă.

    Citeste mai mult
  2. Vin reducerile de Black Friday la O-Mac!

    Vin reducerile de Black Friday la O-Mac!

    Dragul nostru gospodar, E gata lista de cumpărături de Black Friday din acest an? Ne-am obișnuit deja ca luna noiembrie a fiecărui an să aducă cu ea perioada reducerilor pentru o gamă din ce în ce mai variată de produse. Nici anul acesta nu ne-am lăsat mai prejos și venim în întâmpinarea ta cu reduceri importante pentru utilajele, echipamentele și accesoriile de care ai nevoie.

    Descoperă în continuare informații legate de oportunitățile de achiziții pe care partenerul tău de gospodărit - O-Mac, ți le pune la dispoziție în campania Black Friday 2018.

    Perioada prelungită de campanie

    În acest an venim cu o perioada de nu mai puțin de 10 zile de campanie bogată în oferte, produse și prețuri reduse. Da, ai citit bine! Perioada de desfășurare Black Friday 2018 la O-Mac are loc

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat