Vin reducerile de Black Friday la O-Mac!

Dragul nostru gospodar, E gata lista de cumpărături de Black Friday din acest an? Ne-am obișnuit deja ca luna noiembrie a fiecărui an să aducă cu ea perioada reducerilor pentru o gamă din ce în ce mai variată de produse. Nici anul acesta nu ne-am lăsat mai prejos și venim în întâmpinarea ta cu reduceri importante pentru utilajele, echipamentele și accesoriile de care ai nevoie.

Descoperă în continuare informații legate de oportunitățile de achiziții pe care partenerul tău de gospodărit - O-Mac, ți le pune la dispoziție în campania Black Friday 2018.

Perioada prelungită de campanie

În acest an venim cu o perioada de nu mai puțin de 10 zile de campanie bogată în oferte, produse și prețuri reduse. Da, ai citit bine! Perioada de desfășurare Black Friday 2018 la O-Mac are loc între 16 și 26 noiembrie. În tot acest timp îți poți achiziționa produsele pe care le vânezi de mai mult timp. Totodată, ai posibilitatea de a procura ajutoare de nădejde pentru casă și grădină care îți completează arsenalul de scule și îți oferă posibilitatea de a implementa proiecte noi pe care le-ai tot amânat până acum.

Varietate de produse

Drujbe, motocositoare, motocultoare, generatoare, atomizoare și freze de zăpadă sunt doar câteva dintre exemple de produse la care poți găsi reduceri semnificative de preț. Lasă-te inspirat produsele intrate în campanie și fă-ți planuri mărețe pentru perioada următoare. Utilajele performante te ajută să câștigi timp liber, să obții recolte bogate și să îți menții gospodăria funcțională, practică și sigură o perioadă cât mai lungă de timp.

Reduceri semnificative

Cum și se par reducerile de 10, 20, 30 % sau chiar la jumătate de preț? Orice ofertă de preț este importantă cât timp este în avantajul tău. Dar în acest an depășim limitele și includem în campania de Black Friday produse necesare fiecărei gospodării care pot fi achiziționare la reduceri de până la 80%. Așadar, tot ce îți rămâne de făcut în perioada imediat următoare este să te bucuri de banii economisiți sau să reinvestești sumele rămase în achiziții suplimentare. Lasă utilajele performante și tehnologia să facă treaba pentru tine și bucură-te de tot ce îți oferă gospodăria ta. Casa, gazonul, grădina, livada și spațiile adiacente casei au nevoie de cele mai bune instrumente și unelte de lucru care să le asigure statornicia. Așadar, investește deștept într-un utilaj eficient! Noi îți lăsăm link-ul de Black Friday de pe O-Mac.ro la îndemână și îți dorim să prinzi cele mai avantajoase reduceri de preț pentru produsele de care ai nevoie și pe care ți le dorești!