Arhive Lunare: August 2018

  1. Cum te pregătești pentru lucrările de toamnă în grădină?

    Cum te pregătești pentru lucrările de toamnă în grădină?

    Dragul nostru gospodar, Vremea frumoasă ține cu noi anul acesta, însă putem spune că deja, cel puțin la munte, se simte aerul de toamnă. Diminețile sunt mai răcoroase, serile sunt deja mai lungi iar fructele și legumele de toamnă au început să se coacă de-a binelea. De aceea, se cuvine să discutăm, ca între gospodari, despre cum să te pregătești pentru viitoarele lucrări de toamnă din grădina ta. Hai să vedem ce e de făcut – deși știm cu toții că, dacă ai grădina ta, mereu e câte ceva de făcut și nu ai timp să te plictisești! :)

    Lucrări de toamnă în grădină

    Dacă vrei să te bucuri pe tot parcursul toamnei de o grădină frumoasă, se cuvine ca din primele zile ale lunii septembrie să te asiguri că ai tot ce îți trebuie. Iată o scurtă trecere în revistă a tipurilor de lucrări de toamnă care sunt necesare în

    Citeste mai mult
  2. Menține sănătatea gazonului tău la începutul toamnei

    Menține sănătatea gazonului tău la începutul toamnei

    Dragul nostru gospodar, Cum arată gazonul tău după zilele toride de vară? Pe lângă adunarea recoltelor și coloritul unic al peisajelor, toamna vine și cu un program alocat îngrijirii gazonului. Zilele călduroase de vară au puterea de a limita frumusețea și sănătatea gazonului tău. Dar de ce să lași acest lucru să se întâmple? Iată câteva sfaturi utile de îngrijire gazon toamna pentru tine.

    De la sfârșitul lunii august și până la primele semne de îngheț ai timp să te bucuri de o peluză verde și sănătoasă. Totodată, toamna este perioada propice pentru fertilizarea și pregătirea gazonului pentru iarnă. Află în continuare ce acțiuni de îngrijire a gazonului tău este necesar să întreprinzi în perioada lunilor răcoroase și ploioase de toamnă.

    Sfaturi de îngrijire gazon toamna

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat