Arhive Lunare: Iunie 2018

 1. Rezerva ta de energie: generatorul portabil cu invertor

  Rezerva ta de energie: generatorul portabil cu invertor

  Dragul nostru gospodar, Planurile tale sunt cam încurcate când apare o pană de curent, nu-i așa? Sau poate dorești să-ți iei o vacanță prelungită dar nu ai îndrăznit până acum, din teama de a petrece prea mult timp fără curent electric.

  Este firesc deoarece am ajuns la momentul în care nu mai ”funcționăm” în lipsa curentului sau a electronicelor care ne asigură confortul în fiecare zi. Suntem dependenți de tehnologie într-o mare măsură, iar aceasta la rândul său, de curentul electric. În afară de electronicele sensibile la întreruperi bruște sunt și situații în care planurile tale au fost date peste cap de lipsa de curent electric. De exemplu, poate te-ai gândit că ai vrea să folosești și ultimul colțișor din curte dar îți este greu să construiești ceva acolo pentru că nu ai o sursă de curent aproape de acel loc.

  Citeste mai mult
 2. Idei de utilizare a ierbii după tundere

  Idei de utilizare a ierbii după tundere

  Dragul nostru gospodar, Cât de des tunzi iarba în această perioadă? Ești nevoit să petreci mai mult timp tunderea gazonului în timpul verii. Totodată trebuie să ai grijă atât la intervalul de tundere a ierbii cât și la dimensiunea de tăiere a firului.

  Nu este de glumit cu îngrijirea gazonului, așa este? Este responsabilitatea ta de gospodar să asiguri o imagine de calitate a întregii suprafețe în care gazonul este vedeta principală. A venit vara și zilele caniculare își spun cuvântul și în ceea ce privește aspectul gazonului ce-ți împrejmuiește ograda. tractoras tuns iarba

  Citeste mai mult