Rezerva ta de energie: generatorul portabil cu invertor

Dragul nostru gospodar, Planurile tale sunt cam încurcate când apare o pană de curent, nu-i așa? Sau poate dorești să-ți iei o vacanță prelungită dar nu ai îndrăznit până acum, din teama de a petrece prea mult timp fără curent electric.

Este firesc deoarece am ajuns la momentul în care nu mai ”funcționăm” în lipsa curentului sau a electronicelor care ne asigură confortul în fiecare zi. Suntem dependenți de tehnologie într-o mare măsură, iar aceasta la rândul său, de curentul electric. În afară de electronicele sensibile la întreruperi bruște sunt și situații în care planurile tale au fost date peste cap de lipsa de curent electric. De exemplu, poate te-ai gândit că ai vrea să folosești și ultimul colțișor din curte dar îți este greu să construiești ceva acolo pentru că nu ai o sursă de curent aproape de acel loc. În oricare din aceste situații plus multe altele, te poate ajuta un generator portabil cu invertor. Află în continuare de ce trebuie să ai un asfel de produs în gospodărie.

Generator portabil cu invertor - cum funcționează

Invertorul își ia puterea de la bateria mașinii sau a unui panou solar și utilizează circuite electronice pentru a ”inversa” curentul continuu cu cel alternativ. Generatorul cu invertor reprezintă un progres în materie de surse alternative de energie electrică. Acesta funcționează impecabil datorită circuitelor electronice și a tehnologiei avansate a magneților performanți pe care îi are în componență. Întrebarea cea mai importantă la care trebuie să răspunzi atunci când ai în plan achiziția unui generator este: ”Ce voi încărca cu acesta”? Dacă ai răspuns că îl vei folosi pentru alimentarea cu energie a aparatelor precum: televizor, computer, cuptor cu microunde sau orice alt produs care are un microprocesor, atunci un generator portabil cu invertor este cea mai bună variantă pentru tine. Iată de ce.

Avantajele utilizării unui generator portabil

Sortimente variate pentru nevoi diferite

Alege modelul potrivit în funcție de puterea și voltajul pe care un generator portabil le are. generator invertor lc2000i-1 De exemplu generatorul Loncin invertor 1,8KW 220V are o putere nominală de 1.6 KW ceea ce îl face ideal pentru electronicele sensibile la căderile de curent, ce riscă să se ardă. În același timp, un exemplu ce generează curent electric de calitate este generatorul Loncin invertor 3,5 KW – 220 V cu baterie și funcția de conexiune paralelă. Practic, datorită lui ai posibilitatea să cuplezi generatoare de diferite capacități între ele, pentru a obține o sursă și mai puternică de curent electric. generator invertor lc3500i-1

Nivel de zgomot redus

Generatorul portabil cu invertor este renumit pentru modul silențios în care funcționează. Nivelul de zgomot este asemănător cu cel al traficului, a unei mulțimi de oameni ce vorbesc sau a unui cățel ce latră. Așadar, din punct de vedere fonic se poate chiar să treacă neaobservat dacă ești obișnuit cu astfel de zgomote.

Portabilitate, Design, Greutate

Scopul acestor generatoare este de a fi la îndemâna ta oriunde. Astfel, greutatea modelelor de generatoare portabile cu invertor este optimă pentru ca acestea să fie transportate ușor. Forma, dimensiunea și designul sunt importante atunci când alegi un generator care îți va răspunde nevoilor o perioadă lungă de timp. Tehnologiile deștepte folosite în realizarea acestor aparate sunt sigure, intuitive și ușor de folosit.

Noxe transmise

Dacă dorești să utilizezi generatorul în afara țării este necesar să te asiguri că acesta îndeplinește normele de toxicitate impuse de țara de destinație. Generatoarele LONCIN sunt recunoscute pentru îndeplinirea standardelor în ceea ce privește nivelul de poluare. Brandul este aliat de încredere în lupta pentru un mediu nepoluat. Lista de avantaje poate continua iar fiecare model are particularitățile sale. lampa in cort Indiferent de generatorul ales ține cont întotdeauna că acesta se utilizează afară, niciodată în casă, garaj sau altă încăpere închisă. În cazul în care nu știai, află acum că România este pe primul loc la numărul de pene de curent din UE. Așadar nu lăsa lipsa de energie să îți afecteze planurile de vacanță sau proiectele din cadrul gospodăriei!