Arhive Lunare: Aprilie 2018

 1. De ce să ții cont când vrei să achiziționezi o motocoasă

  De ce să ții cont când vrei să achiziționezi o motocoasă

  Cum arată iarba din gospodăria ta? Urmează perioada în care gazonul, tufișurile și iarba capătă proporții din ce în ce mai mari și ocupă suprafețe tot mai întinse și ascunse.

  Motocoasa are puterea de a minimaliza efortul fizic pe care îl depui atunci când cosești manual iarba. Acest utilaj poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați iar rezultatele pe care le poți obține în urma utilizării lui pot schimba întreaga perspectivă a modului de a privi munca desfășurată în grădină sau livadă. Înainte să treci la achiziția propriu-zisă a motocoasei, ia în calcul câteva aspecte care îți pot influența decizia de cumpărare, și anume: - Ce vrei să tai - Care este suprafața de tăiat - Zgomotul și nivelul de poluare -Sigu

  Citeste mai mult
 2. 5 utilaje necesare pentru gospodăria ta

  5 utilaje necesare pentru gospodăria ta

  Dragul nostru gospodar, Eficiența este o necesitate atunci când vorbim de munca din gospodărie. Acum, accesul la informații și echipamente de gopodărit este la îndemână și poți alege ușor utilajele de care ai nevoie.

  Utilajele performante vin în ajutorul tău cu funcționalități care îți vor reduce eforturile fizice. Datorită lor poți termina ce ți-ai propus în timp record și totodată calitatea lucrărilor de întreținere pe care le faci poate atinge cote maxime. Prin urmare, noi îți propunem azi să afli cum te poți ajuta de 5 utilaje utile pentru munca din gospodărie. Astfel, în ordinea numerelor de pe tricou, le-am selectat pe acestea:

  Mașina de tuns iarba

  Dacă odată era considerată un moft, azi a devenit o necesitate. O poți găsi într

  Citeste mai mult