Arhive Lunare: Februarie 2018

 1. Idei de amenajare a grădinii

  Idei de amenajare a grădinii

  Dragul nostru gospodar, Ia te uită ce soare e afară! Vremea pentru grădinărit, așa-i? Pariem că și tu de-abia așteptai să pui mâna pe coasă și să-ți înfrumusețezi curtea. Ea trebuie să arate la fel de bine precum casa, deoarece este primul lucru cu care oaspeții tăi iau contact atunci când îți trec pragul porții. Nu e încă vremea potrivită pentru amenajarea grădinii, însă este vremea perfectă pentru planuri de amenajare, iar când luna martie va transforma toată natura, le vei putea pune în aplicare. Știi deja că grădina ta trebuie să îmbrățișeze armonios casa. Dar ea trebuie să comunice perfect, atât prin culori, cât și prin decorațiuni și chiar prin mărimea sa, cu construcția ta. Dacă ai o grădină suficient de întinsă, îți vei putea duce la îndeplinire toate planurile gospodărești pentru noul sezon. Și te vei menține și ocupat pent

  Citeste mai mult
 2. Trusa de unelte de care are nevoie orice gospodar iscusit

  Trusa de unelte de care are nevoie orice gospodar iscusit

  Dragul nostru gospodar, Deja vremea începe să se întremeze – ba chiar soarele pare că abia așteaptă să ne aducă primăvara! Toată iarna abia am așteptat să vină vremea în care să ne îngrijim din nou de grădina noastră. Gândul nostru tot la curte și grădina este, chiar și în sezonul rece. Din fericire, în curând vom putea să ne reîntoarcem pe pământurile noastre.

  Iar când ne vom întoarce, trebuie să fim pregătiți pentru a-l îngriji după ce se dezamorțește. Dar pentru acest lucru, vom avea nevoie de o trusă de unelte de bază, ca orice gospodar iscusit. Noi ți-am pregătit o listă de unelte pe care trebuie neapărat să le ai în trusa ta.

  Lopată

  Pe tot parcursul anului, pe lângă casă apar diferite situații din care putem scăpa cu o lopată de calitate. Fie că e

  Citeste mai mult