Arhive Lunare: Octombrie 2015

  1. Cum sa folosesti corect o cositoare rotativa

    Cum sa folosesti corect o cositoare rotativa

    Am mai scris aici despre accesoriile utile ale unui motocultor și despre beneficiile fiecăruia dintre ele. Astăzi vreau să-ți vorbesc despre cositoare rotativa, unul dintre cele mai apreciate accesorii agricole atunci când vine vorba despre cosirea ierburilor furajere.

    Voi avea în vedere în principal cositorile pentru motocultor, dar trebuie să știi că există astfel de instrumente și pentru tractoare. Cum spuneam, mă opresc la cele pentru motocultoare.

    Revin l

    Citeste mai mult
  2. Toamna se numara gospodarii!

    Toamna se numara gospodarii!

    Cât de mult iubești agricultura? Cât timp dedici muncii în gospodăria ta? Acum, cu ajutorul O-Mac.ro, poți să-ți arăți dragostea și să scurtezi timpul petrecut muncind, înlocuindu-l cu timp de relaxare! 

    Toamna aceasta am numărat gospodarii și suntem siguri că și tu, în calitate de cititor al blogului nostru, ești unul dintre ei!

    De aceea, am pus la cale o promoție de toamnă cu reduceri masive special pentru tine și pentru cei care ne urmăresc zi de zi, pentru a-ți oferi ocazia să ne demonstrezi că ești un gospodar vrednic și dedicat!

    Ce vei găsi în promoția noastră?

    Citeste mai mult
  3. Motocositoarea cu roti: un utilaj agricol util

    Motocositoarea cu roti: un utilaj agricol util

    Zilele trecute am ajuns într-o anumită zonă din oraș în interes de serviciu și am observat un detaliu care mi-a atras atenția: prea multe suprafețe de pământ erau pline de iarbă înaltă. Explicația e simplă în contextul afacerilor imobiliare, dar asta nu înseamnă că pot accepta mai ușor realitatea.

    Mai mult ca sigur e un defect profesional în cazul meu. Ce soluții ar fi? Oare n-ar arăta mai bine un teren pe care să nu fie atâta iarbă crescută în exces în fața potențialului cumpărător? Cât ar fi investiția dezvoltatorului în această “afacere”? O nimica toată raportat la senzația plăcută pe care ți-o lasă o suprafață curată.

    Soluția, în cazul de față, este achiziționarea sau închirierea unei motocositoare cu roți. Un utilaj agricol

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat