Motocositoarea cu roti: un utilaj agricol util

Zilele trecute am ajuns într-o anumită zonă din oraș în interes de serviciu și am observat un detaliu care mi-a atras atenția: prea multe suprafețe de pământ erau pline de iarbă înaltă. Explicația e simplă în contextul afacerilor imobiliare, dar asta nu înseamnă că pot accepta mai ușor realitatea.

Mai mult ca sigur e un defect profesional în cazul meu. Ce soluții ar fi? Oare n-ar arăta mai bine un teren pe care să nu fie atâta iarbă crescută în exces în fața potențialului cumpărător? Cât ar fi investiția dezvoltatorului în această “afacere”? O nimica toată raportat la senzația plăcută pe care ți-o lasă o suprafață curată.

Soluția, în cazul de față, este achiziționarea sau închirierea unei motocositoare cu roți. Un utilaj agricol extrem de util mai ales când ai de-a face cu situații asemănătoare celei de mai sus.

Când îți este utilă motocositoarea cu roți?

O motocositoare cu roți poate fi utilajul agricol care te scapă de multe griji atunci când ai o suprafață măricică de pământ plină cu buruieni sau cu iarbă crescută în exces. Poate te-ai întrebat care este diferența dintre mașina de tuns iarba și motocositoarea pe două roți?

Prima unealtă te ajută foarte tare atunci când ai de-a face cu o suprafață de teren de până în 300 de metri pătrați și cât mai plană, pe când cea de-a doua îți este de mare ajutor când vrei să cureți un teren mai mare, cu denivelări și locuri mai greu accesibile.

De ce e avantajos să ai un utilaj agricol precum motocositoarea?

În primul rând, este vorba de manevrabilitate și de fiabilitate. O motocositoare poate fi folosită cu succes atât în condiții dificile, dar mai ales de către oricine. Nu ai nevoie de cine știe ce experiență să o poți mânui cu succes în procesul de afânare a solului.

În plus, acest tip de utilaj vine cu diverse accesorii, utile și în alte munci agricole. În funcție de accesorii și de suprafața terenului, motocositoarea poate fi soluția ideală pentru tine.

Aici, la O-Mac.ro avem o ofertă variată de astfel de unelte. MOTOCOSITOAREA O'MAC MR 700W care dispune un motor pe benzină în 4T, cu o putere maximă de 7 CP, turația maximă a motorului atingând 3600 rpm. Acest utilaj agricol are o lățime a mesei de cosit de 87 de cm, ceea ce îl face ideal pentru suprafețe sub 5000 m², și poate fi folosit atât cu masă de cosit, cât și ca freză de pământ.

Un alt motiv pentru care achiziționarea unei motocositoare cu roți ar fi o afacere bună pentru tine este acela că o poți folosi în diverse alte activități, de la cosit și săpat pământul, până la îndepărtarea zăpezii în perioadele de iarnă.