Arhive Lunare: Iunie 2015

  1. Ce inseamna Multiclip la o masina de tuns iarba?

    Ce inseamna Multiclip la o masina de tuns iarba?

    Citind un comentariu postat de un cititor al blogului O-Mac la acest articol, mi-am adus aminte de un detaliu interesant și mai puțin discutat aici în ceea ce privește întreținerea gazonului.

    Nu de mult am scris despre cum să ai gazonul perfect și despre avantajele deținerii unei mașini profesionale de tuns iarba.

    Cum spuneam, citeam acel comentariu și am simțit că mi-a scăpat ceva...

    Citeste mai mult
  2. Cele mai importante activitati agricole pentru vara

    Cele mai importante activitati agricole pentru vara

    Pentru un agricultor preocupat de rezultatele recoltelor sale, anotimpul verii rămâne cel mai aglomerat din punct de vedere al activităților necesare. Lunile iunie, iulie și august pot fi sinonime cu vacanța pentru multă lume, dar nu și pentru cineva care lucrează în domeniul agricol.

    Tocmai pentru că e mult de muncă și pentru că tu ești destul de ocupat, m-am gândit să întocmesc aici, pe blogul O-Mac, un mini-calendar al celor mai importante activități agricole pentru vară.

    Articolul de față se vrea a fi un fel de dezbatere deschisă. Nu mă adresez exclusiv celor care știu bine ce au de făcut, ci și celor aflați la început de drum în agricultură.

    Prin urmare, simte-te liber să-ți exprimi părerea la finalul materialului. Dacă ți s

    Citeste mai mult
  3. Ce trimmer pentru gazon ti se potriveste?

    Ce trimmer pentru gazon ti se potriveste?

    Am avut destui clienți care m-au întrebat ce trimmer pentru gazon cred eu că li s-ar potrivi. Un lucru normal, zic eu, având în vedere că mi se întâmplă să fiu interpelat cu o frecvență destul de ridicată.

    De obicei, le răspund prin câteva întrebări: ce suprafață de gazon ai? Câtă vegetație ai în curte? Cred că nu există răspunsul corect, ci doar informațiile utile care să-l determine pe respectivul să ia decizia corectă în ceea ce-l privește.

    Din punctul meu de vedere, trimmerul (coasa electrică) este instrumentul ideal pentru amatorii activităților de grădinărit. Mă refer aici la aceia dintre voi care au un petec de curte de care vor să se bu

    Citeste mai mult
  4. Tractoras de tuns iarba vs rider: ce sa aleg?

    Tractoras de tuns iarba vs rider: ce sa aleg?

    Întrebarea din titlu nu e deloc simplă. Să știi că m-am tot gândit la un răspuns care să-mi satisfacă această dilemă, dar nu l-am găsit. Cel puțin, nu în totalitate.

    Care ar fi avantajele achiziționării unui tractoras de tuns iarba față de un rider? Dar invers? Plec de la premisa că am muncit din greu și cu pasiune pentru a avea un gazon impecabil, pe care acum trebuie să-l întrețin. Am o suprafață măricică, astfel încât soluțiile de îngrijire a peluzei indică achiziționarea unei mașini de tuns cu motor termic.

    Prin urmare, tractoras de tuns iarba sau rider?

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat