Arhive Lunare: Ianuarie 2015

  1. Fă cunostinta cu viitorul tau motoferastrau extensibil

    Fă cunostinta cu viitorul tau motoferastrau extensibil

    Un motoferastrau se poate transforma, rapid, din utilajul de care ai nevoie pentru lucrări de tăiere dificile şi de care abia ai auzit, în prima ta opţiune, atunci când vine vremea să secţionezi lemne şi nu numai. Dar care este diferenţa dintre un motoferastrau simplu şi unul extensibil? În primul rând, greutatea celui din urmă este mai mică, la fel ca şi impactul asupra mediului înconjurător. Mai mult decât atât, ferăstrăul extensibil te va ajuta în cazul tăierilor la distanţă ori la înălţime.   

    Criterii de alegere pentru un motoferastrau extensibil Ca să te poţi decide asupra modelului preferat de motoferastrau extensibil, trebuie să îi ştii, întâi, utilităţile. Prima dintre ele este flexibilitatea. Un astfel de utilaj poate fi folosit ca un ferăstrău electric simplu, însă are avantajului unu

    Citeste mai mult
  2. 4 sfaturi inainte de utilizarea unei freze de zapada

    4 sfaturi inainte de utilizarea unei freze de zapada

    Să lucrezi cu freze de zapada poate fi un obicei relaxant, dacă ştii ce trebuie să faci la fiecare pas. Însă, atunci când utilajul tău se află la primele folosiri, este posibil ca paşii de manevrare a acesteia să ţi se pară dificili. De aceea, frezele de zăpadă nu au nevoie, pentru a funcţiona, de accesorii suplimentare, în afara celor ce pot fi furnizate de tine.

    Află care sunt principalele lucruri de care trebuie să ții cont în utilizarea unei freze de zapada!

    1. Grija de dinainte de utilizare

    Atunci când ştii că vei folosi o freză de zăpadă, prima etapă este să eliberezi curtea de eventuale obstacole, cum ar fi bulgării de gheață de dimensiuni mari sau alte obiecte stocate pe suprafaţa circulată. În calea unei freze de zăpadă pot apărea obiecte incomode pe care le poate absorbi şi, apoi, elimina. Acestea îi pot afecta sistemul sau pot

    Citeste mai mult
  3. Ce freza de zapada electrica este potrivita pentru mine?

    Ce freza de zapada electrica este potrivita pentru mine?

    Freza de zapada electrica sau termică este cea care te poate scuti, peste iarnă, de timp, eforturi şi posibile probleme de sănătate, derivate din curăţarea zăpezii cu lopata. Poţi considera un astfel de utilaj o investiţie pe termen lung, care să te scutească de cheltuieli inutile. Să alegi o freză de zăpadă potrivită nu înseamnă doar să te documentezi asupra producătorului sau să te asiguri că modelul despre care te documentezi oferă un număr cât mai mare de posibilităţi. Criteriile după care alegi un astfel de utilaj nu vizează doar calitatea, ci şi adaptabilitatea sa la spaţiul pe care tu îl ai de curăţat, în fiecare iarnă.

    Când am nevoie de o freza de zapada electrica

    Atunci când ai ajuns în faţa categoriei cu modele de freza de zapada electrica, ştii deja că gospod

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat