Deții EGLD sau BITCOIN? Acum poți investi în utilaje agricole!

Suntem primul importator românesc de produse agricole care sparge gheața și intră în piața cripto.

Hai să fim realiști. De câte ori ai auzit în jurul tău de criptomonede în ultima perioadă? Probabil că în fiecare zi. Știi ce înseamnă asta, nu? Că vorbim despre un subiect de actualitate la nivel mondial și care va rămâne în continuare pe buzele multora.

Am vrut să fim în tendințele tranzacțiilor digitale. Și iată-ne. Am implementat pentru tine plata prin intermediul criptomonedelor. Dacă până acum puteai cumpăra motocultivatorul de care aveai nevoie prin plata ramburs sau cu cardul, a venit momentul pentru un pas înainte.

Deții criptomonede și vrei să le investești într-un produs pentru viitor? Dotează-ți magazia cu utilajele potrivite și dă startul unui business în agricultură care să-ți aducă o sursă de venit.

Deții un teren și vrei să pornești o afacere? Achiziționează utilaje agricole cu monede virtuale.

Ne cunoști deja de ceva vreme. Suntem partenerii tăi de nădejde când vine vorba despre utilaje agricole fiabile și rezistente. Sau poate nu ne știai, dar ai ajuns la noi pentru că ai nevoie de mașinării pentru grădinărit performante.

În orice caz, ne bucurăm să te avem aici și să te anunțăm că am implementat plata prin criptomonede. Ce monede digitale acceptăm?

  1. EGLD (Elrond eGold);
  2. Bitcoin (BTC).

Ambele monede au creat blockchainuri importante în jurul lor. Stai. Întâi să lămurim rapid ce înseamnă blockchain.

Este termenul folosit pentru a denumi tehnologia rețelei de blocuri în care sunt stocate date și prin care se pot face tranzacții mult mai rapide și mai sigure la nivel global. Un blockchain nu este deținut de o anumită persoană, ci de toți utilizatorii care fac parte din rețeaua respectivă.

Mai pe scurt, dacă deții Bitcoin, și tu faci parte din blockchainul creat pentru monedă. Atât BTC, cât și EGLD sunt manifestări ale tehnologiei blockchain.

Rețelele de acest tip sunt clasificate după mai multe criterii. Cel mai important dintre ele este scalabilitatea. Adică viteza și numărul de tranzacții suportate pe secundă.

Am spart gheața și am intrat în piața cripto

Suntem pionieri în domeniul agricol și suntem prima companie de profil care acceptă plata prin monede digitale.

Și totul este atât de simplu. Doar intri pe produsul dorit și plasezi comanda. În pagina de checkout, bifezi modalitatea de plată prin criptomonede. Vei fi apoi direcționat către pagina procesatorului de plăți. Aici alegi moneda prin care vrei să achiți noul tău utilaj agricol și gata.

„Dacă încă nu știi prea multe despre domeniul tranzacțiior digitale, a sosit momentul să te documentezi. Noi așa am făcut. După multă cercetare, am înțeles că piața criptomonedelor este un loc în care ar trebui să fim. Acolo se întâmplă prezentul și se construiește viitorul. Iar pentru O’MAC, inovația este lucrul care ne inspiră și de care ne lăsăm inspirați. Doar așa putem fi mereu în pas cu dorințele clienților”

Marian Chiriță, Head of Business Strategy

Elrond: ce este și de ce ne dorim să facem parte din cel mai inovativ blockchain

Sigur ai auzit și tu de Elrond. Este un blockchain creat în România, la Sibiu. În afară de faptul că e o rețea cu origini românești, trebuie să mai știi că se remarcă prin scalabilitatea ridicată. Adică, permite până la 15.000 de tranzacții pe secundă.

Elrond, cu moneda virtuală eGold, face parte din top 50 blockchainuri în ceea ce privește capitalizarea pe piață la nivel mondial. Aplicațiile pe care rețeaua le dezvoltă sunt ceea ce va fi la căutare în domeniul tranzacțiilor digitale de acum încolo.

De aceea, noi am făcut primul pas către viitorul tranzacțiilor. Acum te așteptăm și pe tine să investești criptomonede în produse agricole și să duci agricultura la următorul nivel.

Hai în pagina de Contact dacă vrei să afli mai multe despre cum plăteșți cu monede virtuale.

Multumim echipei Disruptive Digital pentru susținere.