Motocoasa sau masina de tuns gazon

Luna trecută, cam tot la început, ți-am supus atenției un infografic în care prezentam tractorașul de tuns iarba comparativ cu un rider. Avantaje au ambele, dar diferă în funcție de pentru activități și suprafețe de teren le folosești pe fiecare.

Astăzi vreau să te mai provoc la o dezbatere: ce ai alege între o motocoasa sau o mașina de tuns gazonul? În continuare voi face o succintă trecere în revistă a avantajelor fiecăreia dintre cele două instrumente pentru grădina ta, astfel încât să-ți faci o idee cam la ce te-ar putea ajuta pe viitor.

Motocoasa sau masina tuns gazonul

Ceea ce ar trebui să reții, însă, e faptul că principalul criteriu după care ar trebui să alegi între motocoasă și mașina de tuns iarba este suprafața și tipul de gazon unde vrei să utilizezi respectivul utilaj.

Sper că ți-au fost de folos informațiile din acest infografic!

Pentru a-ți face o idee și mai clară despre ce presupune achiziționarea unei motocoase ori a unei mașini de gazonul îți recomand să citești ce am scris nu de mult aici și aici.

Tu ce ai nevoie pentru curtea ta? O motocoasa sau masina de tuns gazonul? Lasă-mi un comentariu în secțiunea de mai jos!