Stimați consumatori,

În cadrul manualelor de utilizare ale generatoarelor de electricitate s-a omis menționarea faptului că imaginile grafice prezentate în aceste documente au în structura lor roți de transport ce au, în realitate, caracter opțional. Roțile prezentate în manuale au rol informativ și nu creează obligație contractuale. Întrucât aceste materiale sunt prezente în circuitul public, retragerea acestora în vederea corectării omisiunii nu se poate realiza. Îndrumăm astfel să acorde atenție sporită în momentul achiziționării produselor, atât în mediul online cât și în magazine, pentru a evita confuzia prezentării generatoarelor în manualele de utilizare cu roți ca și variantă comercializată.

S.C. O-Mac Pădure & Grădină, cât și partenerii noștrii, comercializează generatoarele de electricitate având roțile de transport disponibile opțional la comandă, dar și în variante promoționale incluse în pachetul promovat.

Orice sesizare ulterioară cu privire la varianta de produs achiziționată și reprezentările grafice din manualul de utilizare nu pot fi luate în considerare întrucât roțile de transport sunt opționale, disponile la comandă în mod separat sau incluse într-un pachet definit în clar ca fiind generator+roți transport la momentul achiziției.

Vă mulțumim pentru întelegere.

Biroul de presă
18.07.2019