Arhive Lunare: Ianuarie 2020

 1. Cum ai grijă de păsările din ogradă pe timp de iarnă?

  Cum ai grijă de păsările din ogradă pe timp de iarnă?

  În aproape toate gospodăriile din mediul rural există păsări de curte, crescute atât pentru ouă cât și pentru carne. Păsările de curte sunt în general foarte ușor de întreținut, însă au nevoie de mai multă atenție în perioadele din an cu temperaturi extreme.

  Citeste mai mult
 2. Pregatiri de primavara in gradina

  Pregatiri de primavara in gradina

  Nu mai este mult și ne vom putea bucura din nou de parfumul florilor de primăvară, de frumusețea arbuștilor și pomilor din ogradă si de verdele proaspăt al ierbii. Primăvara vine întotdeauna cu energie și proiecte pentru grădina perfectă.

  În această perioadă, trebuie să punem pe hârtie planul pentru activitățile de primăvară și să ne ocupăm de câteva lucrări pregătitoare.


  Cu cât grădina este mai mare, cu atât vei avea nevoie de mai multe unelte. Așadar, indiferent dacă vorbim despre drujbe, foarfeci, utilaje de prelucrat solul sau unelte tradiționale, acestea trebuie să fie inventariate cu atenție. 
  Verifică dacă acestea sunt într-o stare bună și întocmește o listă cu uneltele care necesită reparații sau care trebuie să fie înlocuite. De asemenea, este cel mai bun moment pentru alegerea și achiziționarea unor utilaje noi, care să te ajute să eficientizezi munca în gospodărie.

  Citeste mai mult