Arhive Lunare: Mai 2018

 1. Încă utilizezi fierăstrăul manual? Iată cum te ajută o drujbă de uz casnic

  Încă utilizezi fierăstrăul manual? Iată cum te ajută o drujbă de uz casnic

  Dragul nostru gospodar, Iată că a venit perioada în care stăm mai mult în curte decât în casă și ne încumetăm la realizarea de proiecte noi în cadrul gospodăriei. Și tu te simți plin de energie și nu știi pe ce să mai pui mâna în zilele libere? Îți dăm noi câteva idei, dar înainte de asta vrem doar să ne asigurăm că ai utilajele necesare.

  Dacă încă folosești un fierăstrău manual, a venit momentul să-ți ușurezi munca și să te apuci de proiecte și mai complexe în cadrul gospodăriei tale. Cu ajutorul unei drujbe poți folosi o cantitate mai  mare de material, pentru că poți tăia sau decupa cu ușurință și piese de mobilier pe care nu le mai utilizezi, de exemplu. Astfel, haide să vedem cum îți poți înfrumuseța curtea cu ajutorul

  Citeste mai mult
 2. Vine căldura! Cum arată sistemul tău de irigații?

  Vine căldura! Cum arată sistemul tău de irigații?

  Dragul nostru gospodar, Ai terminat de plantat legumele, fructele și florile din grădină? Ne bucurăm ca fructifici fiecare loc din gospodăria ta, te mai întrebăm doar dacă te-ai asigurat că acestea vor avea suficientă apă în lunile de vară?

  Sistemele de irigații te pot scăpa de încurcătură iar în ziua de azi au devenit necesare pentru orice gospodar iscusit. Sunt multe variante de a construi astfel de sisteme în diferite bugete, cea mai importantă resursă fiind doar timpul. Astfel, noi te invităm să afli în continuare cum îți poți ajuta culturile să rodească asigurându-le sursa ce le ține în viață și anume, apa. Nu vei citi despre cum se face un sistem de irigații ci despre cum îl alegi și sub ce formă îți poate fi de ajutor.

  Cum alegi sistemul de irigații potrivit pentru gospod

  Citeste mai mult