Arhive Lunare: Septembrie 2015

  1. Lucrarile unui calendar agricol pe timp de toamna

    Lucrarile unui calendar agricol pe timp de toamna

    Știi care e diferența dintre un gospodar și un om care se ocupă ocazional de pasiunile lui?

    Organizarea.

    Nu cred că te-am surprins prea tare cu acest răspuns, deși am văzut multe cazuri în care aspectul planificării era lăsat la o parte, deși la un moment dat se așternuseră pe hârtie prioritățile unei anume perioade.

    Când știi ce ai de făcut în perioada următoare, cu bătaie pe termen mediu sau lung, atunci lucrurile sunt mult mai simple. Mai ușor de făcut.

    Suntem deja pe final de septembrie și mă gândesc că a venit timpul să discutăm despre cum ar trebui alcătuit un calendar agricol

    Citeste mai mult
  2. 5 utilaje agricole utile toamna asta

    5 utilaje agricole utile toamna asta

    Salut și bine te-am regăsit în acest început de toamnă. Căldurile s-au mai dus, nu și grijile pentru culturile fiecăruia dintre noi.

    Cum toamna este anotimpul marilor planuri pentru anul viitor în gospodăria noastră, mi-am spus că ți-ar fi util un articol despre utilajele de care ai nevoie pentru lucrările pe care va trebui să le faci de acum și până la venirea frigului.

    Recunosc, m-am inspirat din reacțiile primite la acest articol. Atunci am scris despre utilaje agricole utile

    Citeste mai mult
  3. Cand sa folosesti un trimmer pentru iarba?

    Cand sa folosesti un trimmer pentru iarba?

    Știu că am început multe articole de pe blog cu sintagma “mulți clienți m-au întrebat …”, dar acesta este adevărul gol-goluț: ideile despre subiectele abordate aici ne vin din discuțiile cu voi, clienții O-Mac. Altfel cum am putea să-ți oferim sfaturi utile pentru activitatea ta de zi cu zi?

    Multe sunt întrebări generale, altele sunt foarte la obiect. Spre exemplu, nu de mult, cineva m-a abordat spunându-mi că a primit cadou un trimmer pentru iarba cu motor electric și că nu știe exact cum și când îl poate folosi corect.

    Omul este un începător în domeniu, în

    Citeste mai mult
  4. Ia parte in gala maestrilor in sapat!

    Ia parte in gala maestrilor in sapat!

    Gospodarule, tu cât de bine te descurci cu săpatul? Vrem să te vedem! În perioada 4 – 29 septembrie, alege-ți utilajul sau unealta din curte pe care o mânuiești cel mai bine și arată-ne cum o folosești să sapi într-un mod eficient!

    Punem la bătaie pentru tine un motoferăstrău Castelgarden XC3700!

    Iată ce trebuie să faci ca să intri în concurs:

    Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook O-Mac Pădure și Grădină

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat