Arhive Lunare: Martie 2015

  1. 5 motive să alegi un motocultor hobby

    5 motive să alegi un motocultor hobby

    Te-ai gândit, poate, că ai avea nevoie de un motocultor în gospodăria ta, care să te ajute în munca agricolă cu plăcere. Dacă te ocupi de agricultură mai degrabă din pasiune, decât din dorința de a obține venituri și a dezvolta o fermă, de exemplu, atunci trebuie să te orientezi către un motocultor care să îți satisfacă nevoile.

    Dacă vei citi în continuare, vei putea afla următoarele lucruri:

    • - pentru ce suprafață de teren este ideal motocultorul (motosapa)
    • - câți cai putere are un motocultor şi cum funcționează sistemul de transmisie
    • - de ce este ușor de manevrat şi de ce poate fi utilizat chiar şi pe soluri mai dificile

    Un

    Citeste mai mult
  2. Cum cultivi pamantul sa obtii recolte bogate

    Cum cultivi pamantul sa obtii recolte bogate

    Luna martie marchează de regulă momentul în care omul gospodar iese din ”hibernarea” de iarnă și își reia cu drag și spor activitatea agricolă. Pâmântul abia așteaptă să îl lucrezi din nou, tu ești nerăbdător să regăsești sentimentul de libertate pe care îl ai când lucrezi cu pasiune iar gândul la recoltele din toamnă te bucură.

    Pentru a te asigura că în toamnă munca te este răsplătită cu recolte pe măsură, este de preferat să urmezi câteva indicații când cultivi pământul primăvara.

    Ce trebuie să știi despre cultivarea pamantului?

    1. Cum e bine să amplasezi culturile de primăvară?

    Citeste mai mult
  3. Ce motosapa se potrivește in gospodaria ta?

    Ce motosapa se potrivește in gospodaria ta?

    Odată cu sosirea primăverii te bucuri de vremea mai caldă, de cerul albastru și de cântecul păsărilor ce anunță noul anotimp dar te bucuri și că îți vei relua activitatea preferată: agricultura. A sosit timpul să te ocupi din nou cu drag de pământ și să te asiguri că la toamnă vei avea o recoltă frumoasă, cu care să te mândrești. Primăvara este momentul în care faci primul pas spre recoltele bogate ca atare e bine să te gândești de ce vei avea nevoie pe termen lung când vine vorba de utilaje agricole, cum ar fi o motosapa.

    O motosapate va ajuta să sapi pământul cu lejeritate, pentru a-l pregăti pentru a fi însămânțat, dar și la plivit suprafețe netede sau îndepărtat buruieni mari. O poți folosi cu ușurință și pentru frezat. Desigur, există o gamă variată de motosape, așadar trebuie să știi de ce să ții cont când o alegi.

    Ce motosapa ți se potrivește?

    Principalul aspect pe care trebuie să îl iei în con

    Citeste mai mult
  4. O-Mac cinstește luna femeii cu oferte speciale!

    O-Mac cinstește luna femeii cu oferte speciale!

    Femeia agricolă vrea să fie răsfățată. Dar ea nu se mulțumește cu un un ghiocel sau buchet de flori, ea vrea o grădină. Mai bine spus, ea merită o grădină. Frumoasă, cum nu mai are nici o femeie în sat. Ea va fi fericită, ceea ce înseamnă că și tu vei fi la fel! Datoria ta este să-i oferi această grădină iar datoria noastră este să te ajutăm să faci asta.

    Pentru că dorim să te ajutăm să cinstești luna femeii, am pregătit pentru tine oferte speciale la produsele de care ai nevoie pentru a crea grădina perfectă de oferit cadou: motocultoare, motopompe, motocositoare și motofierăstraie plus multe pachete promoționale, pe care să le descoperi.

    Cu ajutorul acestor unelte agricole, vei putea oferi femeii de lângă tine cea mai frumoasă grădină din sat, care să stârnească invidia tuturor!

    Citeste mai mult
WhatsApp Chat WhatsApp Chat