Arhive Lunare: Decembrie 2014

 1. Deschide ușa pachetelor speciale de Craciun!

  Deschide ușa pachetelor speciale de Craciun!

  Ești gata să deschizi ușa pentru O-Mac? Nu venim doar cu colinde, ci și cu reduceri mari și pachete promoționale care îți vor face sărbătorile mai frumoase! Indiferent dacă ai nevoie de o freză de zapadă, mică și ușor de folosit, sau dacă ai nevoie de un motocultor ca să lucrezi fără efort în primăvară, O-Mac are un pachet pentru tine! Spridușii noștri au lucrat cu mare spor și am pregătit oferte promoționale cum n-ai mai văzut, pentru că vrem să începi noul an pregătit cu tot ce ai nevoie pentru munca la câmp.

  Iată o parte din promoțiile ce avem pentru tine:

  Motocultor SEP113 Kama

  Economisești 1810 lei la cumpărarea acestui motocultor profesional, cu care vei putea lucra suprafețe mari de pământ cu mult spor. În plus, îți oferim și un butoi de 100 de litri cadou. 

  Citeste mai mult
 2. De sarbatori, O-Mac te colinda cu preturi speciale!

  De sarbatori, O-Mac te colinda cu preturi speciale!

  Anul este pe sfarsite, dar omul gospodar deja se gandeste la anul care vine. Tocmai pentru ca O-Mac apreciaza oamenii gospodari, pregatim oferte speciale pentru acest sfarsit de an. In perioada 20 decembrie - 5 ianuarie, oferim reduceri la pachete de produse care iti vor fi de ajutor in noul an dar si multi ani de acum inainte. Am vorbit cu spiridusii nostri sa ne ajute sa ne pregatim pentru Craciun. In atelier e zarva mare. Toti lucreaza cu mare spor sa se asigure ca, de sarbatori, iti vom putea oferi cele mai de folos pachete pentru tine, la cele mai bune preturi. Noi stim cat de mult conteaza pentru omul gospodar sa aiba tot ce ii trebuie din timp, asa ca nu vrem sa te dezamagim. Muncim cu drag ca pe 20 de

  Citeste mai mult