Arhive Lunare: Noiembrie 2014

 1. Cum sa treci peste iarna cu o freza de zapada

  Cum sa treci peste iarna cu o freza de zapada

  Odată cu venirea anotimpului friguros apare şi o nouă prioritate în gospodăria ta: curăţarea zăpezii. După fiecare ninsoare, eşti pus faţă în faţă cu provocarea de a elibera grădina de stratul de zăpadă. Pentru acele momente îţi prezentăm o freza de zapada care îţi poate fi de ajutor. O freza de zapada are nevoie să fie eficientă, fără să îţi cauzeze probleme financiare. O freză nouă are nevoie să fie un ajutor pentru gospodăria ta. Iar Stiga ST 1131 E poate fi modelul potrivit nevoilor tale.

  O freza de zapada pentru terenul tău

  Freza de zapada este o lopată electrică folosită pentru drumuri mici de acces sau terase, grădini mici sau curţi decorative, într-un mod profesionist. Ea îţi poate curăţa zăpada de pe drum sau teren. Freza de zapada pe care v-o prezentăm azi reuşeşte să îmbine preţul accesibilul cu eficacitatea lucrului în curte.

  Citeste mai departe »
 2. Ce sa alegi dintre mai multe motocultoare de vanzare

  Ce sa alegi dintre mai multe motocultoare de vanzare

  Ai un teren care poate fi cultivat? Nu ai prea mult timp sau răbdare să mânuieşti utilajele manuale de modă veche? Dacă te gândeşti să cauţi prin gama de motocultoare de vanzare, este posibil ca dorinţele tale să aibă ca răspuns modelul Loncin LC 135, fără să ştii. Mai jos îţi prezentăm caracteristici ale unuia dintre cele mai fiabile motocultoare de vanzare de pe piaţă. Atunci când ai nevoie de utilaje cu o adâncime de lucru pronunţată, care să se ocupe de suprafeţe de dimensiuni mari, într-un timp scurt, îţi poţi îndrepta privirea către gama de motocultoare profesionale. Poţi să ştii că această categorie îţi oferă motocultoare de vanzare cu freze complexe, rezistente, pentru suprafeţe de lucru de peste 10.000 metri pătraţi.

  Motocultoare de vanzare înseamnă doar utilaje profesionale?

  Citeste mai departe »
 3. Sfaturi pentru intretinere motocultor pe timp de iarna

  Sfaturi pentru intretinere motocultor pe timp de iarna

  Motocultorul tău preferat este o investiţie pe termen lung. Deşi poate fi folosit doar în anotimpurile care nu implică îngheţul, el va fi prezent în viaţa ta pe termen lung – de aceea, trebuie să ții cont de o serie de sfaturi de intretinere motocultor. Aşa că va trebui să fii pregătit pentru situaţia în care trebuie să îţi depozitezi utilajul pe timpul iernii care se apropie, în condiţii optime.

  De ce ai nevoie de un motocultor?

  Pământul tău are nevoie să fie lucrat cu un motocultor de calitate. Indiferent de suprafețele de lucru pentru care ai nevoie, un motocultor te va ajuta să treci peste orice fel de probleme agricole. Un motocultor cu roţi, dotat cu un sistem de protecţie împotriva pietrelor şi a impactului accidental îți poate fi, de asemenea, de mare folos. Cu cât motocultorul este mai greu, cu atât trebuie să aibă mai mulți cai putere pentru a compensa greutatea utilajului. Un bun motocultor 

  Citeste mai departe »
 4. 3 tipuri de generatoare curent pentru gospodaria ta

  3 tipuri de generatoare curent pentru gospodaria ta

  Dacă ai o gospodărie formată din casă, curte şi clădiri adiancente de administrat, atunci utilajele tehnice îţi sunt utile. Unele dintre ele, printre care se numără şi așa numitele generatoare curent, pot fi chiar necesare. O eventuală pană de curent este o realitate. În plus, este probabil să ai în întreţinere frigidere, o maşină de spălat, alte aparate electrice, dar şi o centrală electrică sau un hidrofor electric. Acestea au nevoie să aibă o activitate continuă şi trebuie repornite imediat sau într-un timp scurt.  

  Atunci când te decizi să achiziţionezi un utilaj din categoria generatoare curent, te poţi gândi la buget, puterea lui sau numărul aparatelor pe care le ai de administrat. Însă, noi îţi oferim, mai jos, trei modele de generatoare curent potrivite pentru tine. De aceea, î

  Citeste mai departe »
 5. 5 avantaje ale unui generator curent

  5 avantaje ale unui generator curent

  O gospodărie implică mai multe aparate electrice, mâncare ţinută în frigidere şi în unele cazuri, o centrală cu un hidrofor electric. Iar oriunde pot avea loc întreruperi de curent, anunţate sau nu. De aceea, un generator curent este o investiţie pe care poţi să o consideri necesară pentru casa şi grădina ta.

  Este posibil să nu ai prea multe informaţii despre ce implică un generator curent, cum poate fi folosit şi cum alimentează aparatura cu electricitate. Îţi oferim, mai jos, cinci motive pentru care un generator curent este atât necesar, cât şi adaptabil nevoilor şi gospodăriei tale. Dacă, din contră, ai o clădire de birouri sau o fabrică, poţi să apelezi la modele mai puternice de generator curent.

  Avantajele unui generator curent

  #1 Nu afe

  Citeste mai departe »
 6. 4 lucruri de care trebuie sa tii cont in folosirea unei freze zapada

  4 lucruri de care trebuie sa tii cont in folosirea unei freze zapada

  Iarna se apropie. Meteorologii vorbesc despre acest anotimp, în timp ce fermierii se pregătesc de venirea frigului. Acesta este momentul în care tu poţi începe să iei în calcul ce freze zapada alegi pentru lunile care urmează. Însă, ca orice utilaj, atunci când apelezi la freze zapada, ai nevoie să ştii câteva informaţii înainte.

  Unde începi să foloseşti freze zapada

  Atunci când trebuie să faci faţă unei ninsori nocturne şi deja e dimineaţă, este posibil să nu iei în calcul traseul unei freze zapada. Însă, acest aspect contează. Potrivit specialiştilor, cel mai bine este să manevrezi freza pornind din mijlocul terenului de curăţat. Zăpada trebuie îndreptată înspre punctele din extremităţile gospodăriei, astfel încât

  Citeste mai departe »
 7. Cand este recomandat un aspirator frunze

  Cand este recomandat un aspirator frunze

  Toamna este deja aproape de sfârșit. Un aspirator frunze a devenit, brusc, instrumentul de care depinzi pentru a-ţi curăţa curtea astfel încât să nu pierzi prea mult timp măturând sau strângând semnele anotimpului. Aspiratorul şi refulatorul sunt utilaje de tipul multifuncţional, uşor de manevrat şi eficiente, atât pentru frunze, cât şi în cazul resturilor din grădină. Acestea nu au nevoie de un specialist pentru a fi folosite, ci doar de atenţia ta.

  Aceasta este o perioadă în care un aspirator pentru frunze îşi arată utilitatea. Însă, întrebarea este: când mai poate fi folosit un astfel de utilaj?

  La ce te ajută un aspirator frunze

  Aspiratorul pentru frunze este utilajul care te ajută exact la acţiunea despre care îi vorbeşte numele: să aspiri frunze şi resturi uşoare de pe pământ. Deja primele dintre ele cad într-o cantitate mare, iar aspiratorul este necesar. Unele modele au opţiunea de refulator al frunzelo

  Citeste mai departe »
 8. 5 modele de drujbe pentru gradina ta

  5 modele de drujbe pentru gradina ta

  Un motoferăstrău poate deveni o problemă, în perioada de dinainte să îl achiziţionezi. Dacă te documentezi prea mult, rişti să fii pus în faţa unor opinii care se contrazic. Dacă nu, poţi realiza că ai de ales între prea multe modele de drujbe, ale căror avantaje nu le poţi vedea de la început. Sau, din nou, care se contrazic.

  Drujba este un utilaj necesar, chiar dacă pe termen lung sau scurt ori în regim de urgenţă. Noi am decis să îţi expunem cele mai comune cinci modele cu care te poţi intersecta şi între care, cu siguranţă, vei găsi unul care să se muleze pe nevoile tale.

  Drujbe alimentate de curent electric

  Motoferăstrăul cu motor electric este cel care va avea un impact minim asupra mediului înconjurător, mulţumită alimentării sale ecologice. Acestea sunt recomandate pentru uzul caznic, mulţumită adaptabilităţii lor la spaţii de dimensiuni mici. Însă, şi în acest caz, poţi alege o drujbă cu o putere de l

  Citeste mai departe »
 9. Cum sa folosesti un motocultor ieftin

  Cum sa folosesti un motocultor ieftin

  Poate că de multe ori te-ai întreba ce utilaje ai nevoie în grădina şi gospodăria ta. Ştii ce dimensiuni au acestea şi cum vrei să le îngrijeşti. Însă, pentru ca triunghiul performanţă – timp – rezistenţă să fie împlinit, ai nevoie să îţi dai seama exact ce fel de utilaj îţi trebuie la ce tip de suprafaţă.      

  Înainte de a căuta un motocultor ieftin, trebuie să ştii la ce vrei să îl foloseşti. Un motocultivator ieftin sau scump poate face parte din trei categorii, în funcţie de puterea lor sau dimensiunile şi gradul de dificultate al suprafeţei de lucru. Un motocultor „hobby” are freze late de 80 – 90 cm şi este destinat suprafeţelor de lucru între 500 şi 1.000mp. Poţi achiziţiona un astfel de utilaj cu puţin peste 1.000 lei. Motocultorul „

  Citeste mai departe »
 10. Iata de ce trebuie sa incepi sa folosesti un motocultivator!

  Iata de ce trebuie sa incepi sa folosesti un motocultivator!

  Dacă ai o grădină sau un teren fertil, ai nevoie de un motocultivator. Cunoscut şi sub numele de „motocultor”, acest utilaj este cel care are grijă ca terenul tău să fie întotdeauna pregătit de etapa următoare. Un motocultivator te va ajuta în lucrul pământului pe termen lung, fără să fie nevoie să îi acorzi o întreţinere specială. Atunci când ai de a face cu un astfel de utilaj, eşti pus în faţa unei decizii dificile: trebuie să îi cântăreşti detaliile tehnice, firma producătoare, garanţia.

  Dacă ajungi la o cercetare şi mai amănunţită, dai peste păreri contradictorii ale utilizatorilor, recomandări despre care ai fi citit că nu sunt de nădejde, reclame mascate ori alte tipuri de opinii îndoielnice. Astfel, documentarea pentru un produs se poate transforma într-un chin care îţi oferă mai degrabă întrebări, decât răspunsuri.

  Ce trebuie să cauţi la un motocultivator

  Fiabilitatea este principalul său atuu. Sarcina

  Citeste mai departe »