Arhive Lunare: Octombrie 2014

 1. Ajutorul tau de nadejde: un tractor Dongfeng DF404

  Ajutorul tau de nadejde: un tractor Dongfeng DF404

  Nicio gospodărie nu poate fi coordonată fără ajutorul unui tractor. Atunci când spui „tractor”, îţi revin în minte toate motivele pentru care, încă de când acest produs era unul rudimentar, se accepta unanim necesitatea sa. Dacă deţii un tractor, vei observa că acesta poate fi văzut, după cum spune un citat în domeniu, ca un înlocuitor pentru căruţă, în ceea ce priveşte lucrul câmpului. Un tractor înseamnă o viteză mai mare şi, deci, economie de timp. Încă de la prima încercare, tractorul tău arată avantajele unui utilaj care substituie cu brio sapa şi alte ustensile.

  Un tractor de nădejde pentru tine

  [caption id="attachment_152" align="alignright" width="300"]

  Citeste mai mult
 2. Bun venit pe blogul O-Mac.ro!

  Bun venit pe blogul O-Mac.ro!

  Eşti unul din invitaţii speciali care vor lua parte la maratonul de sfaturi, informaţii şi idei pentru grădina ta, iniţiat de către O-Mac.ro. Bine ai venit pe blogul O-Mac.ro, care te va face să înţelegi avantajele, inconvenientele, recomandările şi utilitatea colecţiei tale de utilaje agricole pentru casă şi grădină. Terenul pe care se află locuinţa ta poate avea o mulţime de utilităţi. Pământul din multe zone ale ţării este fertil, iar posibilităţile de plante bune de cultivat se extind cu fiecare sezon.

  Despre utilajele potrivite pentru grădina ta

  Încă de când aveau o formă potrivită, seturile de utilaje agricole se găseau în aproape fiecare gospodărie dotată cu un teren în spatele casei. Chiar dacă unii dintre bunicii noștri mergeau la câmp cu căruţa, venea o perioadă a anului când tractorul era necesar. Astăzi, o mare parte din efort poate fi micşorat, în timp ce rezultatele sunt maximizate. Utilaje agricole însea

  Citeste mai mult