Fii pregatit pentru Black Friday la O-Mac!

Drag iubitor de agricultură,

Pentru că anul 2016 marchează 5 ani de la primul Black Friday din România, O-Mac te răsplătește regește!

În perioada 18 - 20 noiembrie, vom organiza cel mai mare Black Friday pe care l-ai văzut vreodată pe O-Mac.ro! Iată de ce.

Stocuri de peste 5000 de produse

Ca să îți demonstrăm că luăm în serios mai mult ca niciodată perioada de reduceri de Black Friday, să știi că am pregătit pentru tine un stoc propriu cu peste 5000 de produse livrabile din depozit fără precomandă sau avans!

Vrem ca tu să culegi roadele muncii noastre din ultimul an și să primești produsele comandate la timp, fără să aștepți livrarea lor de către furnizorii noștri.

Ne-am suplimentat stocurile, ne-am extins spațiile de depozitare special pentru zilele de reduceri de Black Friday.

Reduceri totale de peste 1,5 milioane lei

Da, ai citit bine! 

Anul acesta, valoarea totală a discount-urilor pe care le oferim va depăși 1.500.000 lei, TVA inclus. Când vine vorba de reduceri, la O-Mac nu se glumește.

Aproximativ 50 de produse diferite

Deja te-am obișnuit ca la O-Mac.ro să găsești o gamă largă de produse pentru curtea și grădina ta, care îți sunt utile pe tot parcursul anului. Ei bine, și de Black Friday păstrăm tradiția.

Îți vom pune la dispoziție aproape 50 de produse diferite la reducere, care acoperă 10 categorii diferite. Pe cele mai importante le știi deja: motocultoare, motocositoare, freze de zăpadă, aspiratoare, trimmere și multe altele!

Dăm noi vinul roșu și butoiul!

La O-Mac nu e vorba numai de produse și discount-uri. Vrem ca totul să fie pe gustul tău. 

De data aceasta, facem noi cinste cu vinul roșu și butoiul din lemn, croit special pentru licori proaspăt distilate.

Dacă te vei număra printre cei norocoși, alături de comanda ta, vei primi cadou fie o sticlă de vin roșu, fie un butoi din lemn marcat cu emblema O-Mac, de capacitate 10 L. Nu ne crezi? Iată-l aici ce frumos șade!

Reduceri de până la 60%

Cu toate acestea, atracția principală de Black Friday sunt reducerile. La O-Mac.ro, le vei avea din belșug! 

Cea mai mare reducere va fi de 60%, însă îți garantăm că toate reducerile vor fi consistente! 

Și asta nu e tot!

Vrem să facem acest Black Friday cu adevărat special. De aceea, trebuie să fii pregătit să îți concentrezi atenția asupra perioadei 18-20 noiembrie, când are loc.

În aceste trei zile, cu siguranță vei mai avea parte de surprize plăcute în afara celor menționate aici. Doar nu te aștepta să îți divulgăm tot farmecul de pe acum...

Sperăm că ești pregătit cu lista de dorințe și voia bună pentru Black Friday-ul din acest an. Noi cu siguranță suntem. Am muncit enorm să îți oferim toate beneficiile de mai sus și așteptăm cu nerăbdare și reacțiile tale.

Pe O-Mac.ro ai tot ce îți trebuie să îți satisfaci poftele de cumpărături așa cum numai tu știi. Găsești produse ieftine, de cea mai bună calitate și ești servit de cei mai buni gospodari în meșteritul utilajelor pentru curte și grădină.

Cu drag, Prietenii tăi de la O-Mac