TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 200 lei
Comenzi sau suport la tel:
0731 122 222, 0755 031 299
si e-mail: suport@o-mac.ro

PESTE  150.000 DE MOTOCULTOARE
VANDUTE IN ROMANIA

O-MAC SUSTINE AGRICULTORII CARE ACCESEAZA FONDURI EUROPENE
CU PRODUSE DE CEA MAI BUNA CALITATE!

Ai 0 produse in cos!

Încă utilizezi fierăstrăul manual? Iată cum te ajută o drujbă de uz casnic

Dragul nostru gospodar,

Iată că a venit perioada în care stăm mai mult în curte decât în casă și ne încumetăm la realizarea de proiecte noi în cadrul gospodăriei. Și tu te simți plin de energie și nu știi pe ce să mai pui mâna în zilele libere? Îți dăm noi câteva idei, dar înainte de asta vrem doar să ne asigurăm că ai utilajele necesare.

Dacă încă folosești un fierăstrău manual, a venit momentul să-ți ușurezi munca și să te apuci de proiecte și mai complexe în cadrul gospodăriei tale. Cu ajutorul unei drujbe poți folosi o cantitate mai  mare de material, pentru că poți tăia sau decupa cu ușurință și piese de mobilier pe care nu le mai utilizezi, de exemplu.

Astfel, haide să vedem cum îți poți înfrumuseța curtea cu ajutorul motofierăstrăului cu motor electric, drujba de uz casnic.

Utilizări ale drujbei de uz casnic

Suporturi verticale

Suporturile verticale sunt ”salvatorii spațiului”. Datorită lor ai posibilitatea de a economisi mult spațiu și de a îmbogăți paleta de culori din curte, dacă vrei să le construiești pentru flori. Imaginația este singura limitare în ceea ce le privește deoarece pot fi realizate din: paleți, scânduri, rafturi sau orice alt material de lemn de care nu te mai folosești.

palet floare

Tot ce trebuie să faci este să asamblezi laturile tăiate ușor cu motofierăstrăul și să le unești cu ajutorul cuielor, aracetului sau a bucăților de sfori. Acestea pot fi agățate de pereții casei sau a gardului. Totodată, dacă ai nevoie de un organizator practic si solid pentru uneltele agonisite de-a lungul timpului, construiește un astfel de suport sigur pentru spațiul tău de lucru sau de depozitare.

Alee de bușteni cu aspect de mozaic

Aici ai nevoie de mai multe materiale, inclusiv de șapă. Rezultatul va fi unul surprinzător. Buștenii rotunzi trebuie tăiați la aceeași înălțime pentru a fi evitată construcția unei alei denivelate. Drujba va fi mâna ta dreaptă în cadrul acestei activități.

Buștenii vor fi așezați exact cum îți dorești, simetric sau nu, pe un pat de pietriș si șapă, între scândurile de ghidare așezate în marginea viitoarei alei. Ulterior, spațiul dintre bușteni se completează cu materialul specific și se aplică soluția potrivită de lemn pentru a oferi un luciu natural noii tale alei, dacă dorești.

Delimitare grădiniță de flori

Un spațiu special cu flori este întotdeauna binevenit, nu-i așa? Acum totul a prins viață și multe flori abia așteaptă să-și arate farmecul. Așadar, pe gazonul sănătos de care te bucuri în fiecare zi sau în grădina ta de flori, poți construi un loc delimitat cu ajutorul buștenilor de lemn.

Practic trebuie doar să tai bucățile de lemn la înălțimi diferite și să le fixezi în spațiul pe care dorești să-l împrejmuiești cu acest gard unic pe care l-ai realizat. Ca să-ți faci o idee mai amplă despre cum ar arăta, gândește-te la un nai - instrumentul muzical la care cântă muzicieni pricepuți. Ar fi interesant să-i pregătești o astfel de surpriză soției, nu-i așa?

Sunt atât de multe variante de utilizare a lemnului, buștenilor, dulapurilor vechi sau ale oricărui alt obiect din casă care și-a pierdut utilitatea în timp.

ciocan cuie

Materialele pe care le ai în gospodărie și nu le-ai mai folosit de ceva timp nu ocupă loc în spațiul de depozitare în zadar. Le poți reutiliza în completarea celor de bază, în cadrul proiectelor tale.

Drujba de uz caznic și alte utilaje de prelucrare a lemnului îți sunt alături în activitățile de gospodărit, grădinărit sau redecorat, pe care le întreprinzi în cadrul casei tale. Noi te încurajăm să ai încredere în creativitatea ta și să îți folosești abilitățile pentru a realiza elemente practice sau de decor care să înfrumusețeze fiecare loc în care le amplasezi!

Citeste comentarii (0)
Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Se incarca...