Despre

Uneltele de cosit SEP, pe care le foloseşti acum cu plăcere, au căpătat primele forme în urmă cu 49 de ani, atunci când compania a luat naştere. După doi ani, ieşea la lumină şi prima unealtă cu o roată şi o bară laterală pentru mişcare, cea care urma să îşi facă loc în istoria sferelor pentru îngrijirea solului.

De atunci încolo, SEP urma să inoveze prin sape pentru ghidare, tractorul GULLIVER, tractorul hidrostatic pe două nivele şi nu numai.

Dacă am rezuma activitatea companiei SEP, devenită VALPADANA S.p.A. în 2001, în câteva cuvinte, acestea ar fi dinamismul, siguranţa şi profesionalismul. Activitatea s-a desfăşurat sub dorinţa descoperirii de noi materiale tehnologii şi documentări continue pentru a dezvolta fiecare unealtă.

Pentru reprezentanţii SEP, agricultura înseamnă atât cea de grădină, cât şi lucrul pe câmp. Iar regimurile de uz hobby, semi-profesional, profesional, dar şi transportul au o importanţă egală, pentru că finalitatea activităţii este mulţumirea oferită de roadele reuşite.

Tot ce înseamnă producţia uneltelor SEP începe în fabrica din San Marino din Rio, acolo unde se găseşte şi sediul companiei. Însă, activitatea SEP se răspândeşte în jurul lumii, mulţumită fiecărui importator autorizat, care asigură disponibilitatea produselor în cât mai multe ţări.

Cele circa 25 de produse de cosit şi transport sunt motorizate şi disponibile în suficiente modele încât fiecare agricultor să poată beneficia de acestea. Alegerea corectă este singurul factor care poate face legătura între tine şi rezultatele muncii tale. Drumul până la roade va fi făcut cu plăcere, mulţumită motoarelor din dotarea uneltelor şi a modelelor din care poţi alege, adaptate pentru orice suprafaţă sau tip de lucru.

În final, agricultura înseamnă grijă. De aceea, atenţia la detalii face parte din modul de lucru al fiecărui angajat din compania SEP.

  Se incarca...