Despre

                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

 

Grupul Kasei a fost fondat in 1951si are o istorie de 60 ani de productie. Compania este situata in zona de Dezvoltare Industriala, acoperind peste 800.000 metri patrati, poseda 250 de milioane dolari capital si detine peste 3000 angajati. Grupul format din Pesticide Machinery cuprinde ramuri de cercetare, productie si comert. Compania a obtinut Diploma pentru Ziua Nationala a Muncii 1 Mai, este in top 500 in industria utilajelor din China, detine titul de Companie Civilizata in Industria Nationala de Utilaje, Management Modern al Companiei in Industria Utilajelor.

Kasei este cea mai mare sursa de export din China de motoare bazate pe combustibil de mici dimensiuni, utilaje de gradinarit, utilaje pentru protectia plantelor, utilaje pentru protectia forestiera si utilaje pentru constructii de dimensiuni mici. Kasei se situeaza pe locul 1 la eficienta economica si calitatea produselor sale.

 

Kasei produce in mare parte motoare pe benzina in 2 si 4 timpi, sub 30 CP, motoare pe gaz, utilaje pentru gradina, utilaje pentru protejarea plantelor, utilaje agricole, pompe de apa, generatoare, utilaje tehnologice cu 7 serii si peste 350 de tipuri de produse.

Departamentul de vanzari si service are o arie de acoperire la nivel mondial, motoare pe combustibil de mici dimensiuni, utilaje pentru gradina, utilaje pentru protectia plantelor si se situeaza pe locul 1 atat in sectorul de productie cat si in cel de export.

Produsele Kasei domina piata nationala in China si sunt exportate in peste 80 de tari si zone din intreaga lume.

Kasei este membru director al Asociatiei Protectia-Plantelor si Utilaje de Curatat, al Asociatiei Motoarelor si Asociatiei Chineze de Utilaje pentru lemn. Brandul Kasei este cunoscut ca o marca de renume a Chinei, principalele produse obtinand premii nationale precum scutire de la Controlului de Stat si Medalia Nationala de Argint, Premiul al II-lea pentru progresul tehnologic national, produse exemplificatoare la nivel national, produse evidentiate la nivel national, produse care satisfac cerintele clientilor si o marca renumita in agricultura Chineza.

Kasei dispune de o capacitate remarcabila de cercetare, detinand un centru cu tehnologii avansate. Centrul R&D (Cercetare si Dezvoltare) este recunoscut ca „Centru National de Cercetare si Dezvoltare’’ in 2009,  detinand un laborator acreditat de statul chinez. In plus, Kasei detine si o companie nationala pentru proiectare CAD. Aceasta este o intreprindere cu tehnologie de ultima generatie si primul centru de design industrial cu peste 300 de cercetatori, avand peste 100 de certificate. La Kasei exista capacitatea de a dezvolta peste 10 tipuri de produse noi pe an.

Kasei importa echipament modern din Japonia, Italia si Germania. Compania opereaza 1200 piese, detine 80 linii de asamblare, 330 echipamente electronice, fiind lider pe plan local. Kasei a fost un lider devotat calitatii din 1979 pana in 1998, obtinand certificat ISO 9000. In present Kasei aplica in mod activ o teorie a metodologiei  internationale de dezvoltare a calitatii, urmarire a unor performante excelente, fiind recunoscuta ca o metoda importanta in crearea unei marci si in promovarea competitivitatii la nivel international.

Kasei a obtinut cu succes cerificatul ISO 9001:2008. Produsele au trecut evaluarile 3C, CEGS, EPA, EMC, zgomote de testare si Euro II e-Mark.

Kasei aplica metoda de continua imbunatatire a managementului, investind in ERP (Planificarea Resurselor Intreprinderii), colectand si furnizand informatii despre companie, proceduri de operare, automatizare, gestionare sistematica prin metode computerizate. ERP promoveaza nivelul avansat de management. Capacitatea concurentiala a Kasei este recunoscuta nu doar ca o dovada a unei companii cu un management avansat dar si ca o dovada a aplicarii cu succes a unui sistem ERP in industria nationala a utilajelor.

Sub o conducere adecvata, angajatii Kasei obtin realizari importante si au privilegiul de a reprezenta o marca renumita la nivel mondial; Kasei este o companie viguroasa, o marca de top in China si pozitionata pe locul 1 la nivel national in domeniul utilajelor de mici dimensiuni, utilajelor de gradina, utilajelor de protectie a plantelor si a utilajor mici pentru constructii.

Kasei mereu va revolutiona inovatia tehnica, va evidentia productia High-Tech. In 2015, capacitatea de productie va ajunge la 5 milioane de unitati si vanzarile vor ajunge in jurul sumei de 1 miliard de dolari. Pentru a avea consumatori mai satisfacuti, angajati mai fericiti, o intreprindere prospera, Kasei va fi o companie moderna cu influenta puternica la nivel mondial.

  Se incarca...